Mihai Neşu, apel EMOŢIONANT pe Facebook

Mihai Neşu vrea să se retragă la o mânăstire, dar nu-şi abandonează fundaţia care a ajutat mulţi copii loviţi de boli. Într-o ultimă postare pe Facebook, fostul fotbalist face apel pentru ajutarea unei fetiţe. 

RomaniaTV.net
09 iun. 2014, 11:11
Mihai Neşu, apel EMOŢIONANT pe Facebook

„Vă invităm să citiți povestea Gabrielei, o fetiță extraordinară, care are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea merge.
Gabriela are acum 15 ani și a început să își îngrijoreze familia la vârsta de 3 luni, când copilei îi era imposibil să își susțină capul. Părinții au încercat să rămână optimiști și s-au concentrat pe bucuria produsă de primele cuvinte rostite la 5 luni de către Gabriela. Acest eveniment extrem de fericit i-a încurajat pe părinți să creadă cu tărie că fetița lor va avea o viață și o copilărie neîncercată de provocări.

CUTREMURĂTOR! Paralizat de la gât în jos şi părăsit de soţie, Mihai Neşu a luat o decizie ŞOCANTĂ

Din păcate, la 6 luni de zile, familia Toader a aflat diagnosticul fetiței lor: paralizie cerebrală infantilă având ca efecte encefalopatie și parapareză spastică. Din acel moment, familia s-a confruntat cu limitele sistemului medical din România, lipsa de resurse financiare pentru a-i oferi copilei accesul la tratamentele potrivite dar și stigmatizare din partea oamenilor cărora le era greu să le înțeleagă povestea.â

Citeşte şi Veste fantastică pentru Mihai Neşu: Ar putea merge din nou VIDEO

Fetița a reușit să facă progrese mari pe vremea când beneficia de serviciile medicale necesare, reușind chiar să facă câțiva pași de una singură, însă din lipsa posibilităților financiare progresele au stagnat în ultimii ani.

Colectând diverse opinii medicale specializate, s-a constatat că familia nu reușește să își permită suma de bani necesară tratamentelor. Mama Gabrielei este asistentul personal al acesteia, iar tatăl este agent de pază, prin urmare venitul net al familiei nu depășește suma de 1400 RON/lună.

Familia Toader ne cere ajutorul pentru a-i oferi fetiței lor accesul la tratamentele care ar crește considerabil șansele ca ea să meargă. Gabriela are nevoie de suma 2000 RON/lună pe o perioadă de cel puțin un an, pentru ședințe de recuperare prin Lokomat la Clinica Otopeni – București și un kinetoterapeut personal la Clinica Recumed – București.

Dacă acest mesaj ajunge la oameni cu suflet mare care își pot permite să le ofere o mână de ajutor, vă rugăm să donați după posibilități, în contul de mai jos:
Titular: Toader Cornelia
Cont: RO92RNCB0065004873370001
Sucursala: BCR Bucureștii Noi”, a scris Mihai Neşu pe Facebook. 

Mihai Neşu, apariţie SURPRINZĂTOARE. Cum arată la trei ani de la accidentul care l-a lăsat PARALIZAT – FOTO