Mihai Petre a suferit un accident pe pârtie. Diagnosticul trist primit de la medic: „M-am trezit pe jos respirând greu”

Mihai Petre a suferit un accident pe pârtie. Ceea ce trebuia să fie o vacanță de vis, s-a transformat rapid într-un coșmar, sfârșind chiar în cabinetul medicului specialist. Diagnosticul primit nu este unul îmbucurător.

20 mart. 2023, 17:26
Mihai Petre a suferit un accident pe pârtie. Diagnosticul trist primit de la medic: „M-am trezit pe jos respirând greu”
Mihai Petre a suferit un accident pe pârtie

Mihai Petre a suferit un accident pe pârtie. Aflat cu familia în Austria, celebrul dansator s-a accidentat în timp ce era pe snowboarding, însă nu a luat în seamă gravitatea incidentului. Tocmai din această cauză, a continuat să-și desfășoare activitatea, lucru care a agravat situația.

Citește și: Elwira şi Mihai Petre, singurii care nu au slăbit la Asia Express. Care este secretul: „De fiecare dată când ajungeam la cazare, seara”

Mihai Petre a suferit un accident pe pârtie

Pe scurt, am luat o trântă la snowboarding. Nici nu știu exact cum s-a întâmplat, dar m-am trezit pe jos respirând greu cu o durere insuportabilă la genunchi, care a trecut parțial în câteva minute. Fără să realizez cât de grav este, am continuat să mă dau încă jumătate de zi, plus ceva mers pe jos. Asta nu e bine, însă am realizat cât de pregătiți suntem să facem față situațiilor de criză pentru că trebuia să ajung cumva în vale și nu simțeam că e atât de grav încât trebuie să cer ajutor la 112- semnal nu aveam- mi se părea ca pot sa duc.

Oi fi fost viteaz, o fi fost adrenalina, faptul că nu știam cât de grav este, nu știu, dar parcă mai rău mă doare acum, când am aflat că este rupt ligamentul. Am ajuns acasă și imediat am fost la consult la Dr. Vlad Predescu căruia îi mulțumesc frumos pentru tot, și mai ales pentru faptul că te simți om, nu numai pacient când stai de vorba cu dânsul, când îți pune un diagnostic și îți recomandă ce ai de făcut.

Cred ca e foarte important acest tip de empatie inclusiv pentru vindecare. În rest, voi experimenta cum e să nu îți poți folosi piciorul la capacitate maxima. Prin prisma jobului probabil va fi o lecție care mă va învăța mult, în urma căreia sper să dezvolt abilitați si perspective noi. Vă pup. Ps: dacă vedeți pozele, Dl doctor, să știți că m-am ridicat doar de două ori, și atunci m-au prins. Nu glumesc.”, a scris Mihai Petre pe rețelele de socializare.