Mioara Roman, probleme grave de sănătate: „Mama nu-și poate mișca o mână”

Mioara Roman are probleme grave de sănătate, după ce în ultima vreme a suferit mai multe intervenţii chirurgicale. Fiica ei, Oana, a povestit că este nevoită să o supravegheze constant, deoarece nu se poate descurca singură.

15 mart. 2021, 08:47
Mioara Roman, probleme grave de sănătate: „Mama nu-și poate mișca o mână”

Mioara Roman

, probleme grave de sănătate. Oana este cea care o îmbracă, o aranjează şi o duce la spital ori de câte ori este nevoie.

La 15:30 ajung cu mama la spital. I-am amânat un pic… Trebuia să fiu la 15:00, dar i-am sunat și am zis că o să întârzii. Mama nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură. Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o aranjez, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Mioara Roman, probleme grave de sănătate

Mioara Roman a fost operată, fiind supusă unei o intervenții de eliminare a calculilor biliari. Primele detalii despre starea de sănătate a pacientei au fost date chiar de fiica acesteia, Oana Roman.

Citeşte şi: Mioara Roman, din nou pe masa de operaţie: „Trebuie tăiat cu laserul”

Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon.

Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spital. M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok”, a scris Oana Roman.

Mioara Roman are de ceva vreme grave problemele medicale. Într-o emisiune tv, Oana Roman a mărturisit că îi este foarte greu s-o vadă pe mama ei atât de schimbată, mai ales de când a aflat că are Parkinson. Vedeta a dezvăşuit cu lacrimi în ochi că mama sa e într-o stare destul de proastă și că e de nerecunoscut.