Mircea Bravo s-a însurat. Primele imagini cu mirii, cine este aleasa celei mai cunoscute bunici din România

La nuntă, nu dar cei doi miri au fost personajele principale, ci și bunica pe care Mircea a făcut-o celebră, care a avut o ținută tradițională cu totul spectaculoasă.

16 iun. 2022, 21:05

Este nuntă mare în România. Vlogger-ul Mircea Bravo s-a căsătorit.  Mircea Bravo, cu peste 3,3 milioane de fani pe Facebook și peste un milion de urmăritori pe Youtube, a anunțat că se însoară şi s-a ţinut de cuvânt.

Vedeta a spus  deja DA în fața ofițerului de stare civilă și se pregătește acum pentru petrecerea care va avea loc cu ocazia acestui eveniment special.

Mircea Bravo se numără printre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Chiar dacă este pe această piață deja de mulți ani, a trecut de testul timpului și încă se bucură de mare succes. Este iubit de o mulțime de oameni și, spre deosebire de alții, care s-au pierdut odată cu trecerea anilor, el s-a menținut pe poziții.

EXCLUSIV George Simion, detalii despre nunta la care a invitat toţi românii: „Nu e cu dar. O să avem, mici, proţap, fiecare ia ce vrea”. Care ar fi cel mai frumos cadou pentru preşedintele AUR
Are o carieră de succes și se pare că la fel de bine îi merge și în plan personal. Vlogger-ul a spus astăzi DA în fața ofițerului stării civile, după ce de curând a anunțat că va face acest pas. A pregătit totul în mare tăcere și nu a spus data exactă a evenimentului, dar se pare că apropiații l-au dat de gol, publicând primele imagini. Victor Deiak a fost cel care a oferit fanilor puțin din momentele unice trăite de proaspeții miri.

Și influencera Alexandra Boca a publicat câteva imagini pe TikTok. În prim-plan a fost bunica pe care Mircea a făcut-o celebră, care a avut o ținută tradițională cu totul spectaculoasă. Le-a fost alături mirilor, care o iubesc nespus și vor să o aibă mereu alături.

Evenimentul pare să fi fost unul restrâns, la care au participat doar cei dragi, fără să atragă atenția. Mircea Bravo a fost mereu rezervat și nu i-a plăcut să iasă în evidență decât prin reușitele sale.

@alexandraboca1

Mergem la nuntaaa, va astept pe stories penteu updates: thefashioncreed 🤍 #foryoupageromania #fy #foryou #clujnapoca

♬ Summer day – TimTaj

Cine este soția lui Mircea Bravo
Mircea Bravo a fost mereu rezervat când vine vorba despre viața lui privată și a încercat să stea departe de bârfe și răutăți. Bărbatul nu a vorbit prea mult despre cea care i-a devenit astăzi soție în mod oficial, dar de curând a dezvăluit câteva detalii despre ea.

Aceasta ar fi din Bistrița, lucru de care vlogger-ul este foarte mândru. Lucrează drept cadru universitar și este cu opt ani mai mică decât el. Acest aspect nu a fost deloc o problemă pentru ei, pentru că tot ce a contat a fost iubirea dintre pe care și-o poartă unui celuilalt.

Moment inedit la o nuntă în Vaslui. Mirii şi nuntaşii au încins hora în mijlocul străzii, oprind circulaţia
„Nu vreau să vă spun că Bistrița e bun sau că e rău, nu cred nici în patriotismul că românii-s cei mai tari, dar acum în Cluj, dacă te uiți în orice domeniu: cultural, evenimente, sportiv, bistrițenii-s cei mai tari! Eu sunt mândru că sunt bistrițean, în fiecare an mă îndrăgostesc tot mai tare de județul ăsta, de orașul Bistrița, mi se pare super mișto, cu oameni de bun simț și, ca urmare, mi-am și găsit o fată din Bistrița, cu care o să mă căsătoresc săptămâna viitoare”, a spus Mircea Bravo, potrivit infobistrita.ro.

Mircea Bravo este fără doar și poate unul dintre cei mai de succes vloggeri din România, iar asta se vede și în profitul Bravo Production, companie de producție video înființată de Mircea Popa, alias Mircea Bravo, și colegul său, Cristian Iliușan.

Cu 3,3 milioane de fani pe Facebook și peste un milion de urmăritori pe Youtube, Mircea Bravo este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. Spre deosebire de mulți „influenceri” din mediul online, Mircea Bravo a ajuns la milioane de oameni prin conținut video de calitate, dar și prin personajele pe care le-a atras în echipă, așa cum este „tanti Lenuța”, care joacă în filmulețele lui Bravo rolul bunicii.

Munca din spatele producțiilor realizate de Bravo și echipa sa a fost răsplătită din plin. Potrivit ultimului bilanț depus la Finanțe de Bravo Production, compania a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de trei milioane de lei și un profit de peste 2,2 milioane lei.

Bilanțul Bravo Production arată o creștere spectaculoasă față de anul 2020, când compania a avut o cifră de afaceri de două milioane de lei și un profit de 1,4 milioane de lei, cu puțin mai mult decât în 2019, când Bravo Production a raportat un profit de 1,3 milioane de lei, la o triplare a cifrei de afaceri față de 2018.

Se observă așadar, o creștere spectaculoasă în 2019 față de 2018 și în 2021 față de 2020. De altfel, anul 2021 a fost și anul în care Mircea Bravo au realizat și un film de comedie de lung metraj care va apărea în toamnă în cinematografe.