Mireasă pentru fiul meu: Mihaela, Oana şi Liliana, primele declaraţii după ce au călcat drapelul în picioare

Ziua de 1 Decembrie este o zi extrem de importantă pentru toţi românii de pretutindeni. Dacă prima parte a zilei este celebrată prin ceremonii oficiale, spre după-amiază majoritatea oamenilor se pun pe distracţie. Aşa s-a întâmplat şi în cazul Mihaelei, Oanei şi Lilianei, trei concurente din cadrul show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", care au fost luate de valul voiei bune şi au făcut un gest cutremurător.

RomaniaTV.net
03 dec. 2015, 13:39
Mireasă pentru fiul meu: Mihaela, Oana şi Liliana, primele declaraţii după ce au călcat drapelul în picioare

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Mihaela, Oana şi Liliana au stârnit controverse atât în rândul telespectatorilor, cât şi în randul staff-ului, după ce au călcat în picioare drapelul chiar de Ziua Naţională. Fetele au spus că nu a fost un gest intenţionat şi că a fost ceva spontan, iar atunci când au realizat ceea ce fac au încetat imediat, informează SpyNews.ro.

„Nouă nu ni se pare ceva extraordinar. Mie mi se pare exagerat. Noi am vrut să se vadă drapelul. După ce ne-am dat seama, ne-am dat jos imediat”, a declarat Mihaela.

„Nu am făcut acest lucru intenţionat. Eu îmi cer iertare dacă oamenii cred că am făcut asta în mod intenţionat. Acum, într-adevăr se vede urât, dar atunci nu ne-am dat seama ce facem. Din contră, îmi iubesc ţara şi nu aş pleca de aici”, a subliniat şi Liliana.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: Radu şi Alya se căsătoresc