Mirel Rădoi, prezentat oficial ca selecţioner al României

Mirel Rădoi, noul selecţioner al echipei naţionale a României, urma să fie prezentat oficial, miercuri, la ora 17:00, într-o conferinţă de presă programată la Casa Fotbalului.

27 nov. 2019, 13:46
Mirel Rădoi, prezentat oficial ca selecţioner al României

Mirel Radoi a fost numit în functia de selectioner dupa ce Comitetul Executiv al FRF a aprobat, marti, cu unanimitate de voturi, propunerea Comisiei Tehnice. Razvan Burleanu a anuntat apoi ca va purta negocieri cu Mirel Radoi, iar cei doi au ajuns la o intelegere.

Anamaria Prodan, atac devastator la adresa lui Mirel Rădoi. Ce-i reproşează noului selecţioner al României

„Miercuri, 27 noiembrie, la sediul Federatiei Romane de Fotbal, va avea loc o conferinta de presa la care vor participa: Razvan Burleanu, presedintele FRF, Mihai Stoichita, director tehnic al FRF, si antrenorul Mirel Radoi. Intalnirea cu reprezentantii mass-media va avea loc in Sala „Ioan Chirila” de la ora 17:00. Accesul in Casa Fotbalului se va face incepand cu ora 16:00″, se arata intr-un comunicat al FRF.

Mirel Radoi are 38 de ani si a mai pregatit in cariera pe FCSB, FC Arges (director tehnic) si echipa nationala de tineret a Romaniei.

„Contractul nu va fi doar pentru acest baraj, a contat părerea românilor, părerea oamenilor din fotbal. Nu am putut să văd lucrurile care s-au spus despre jucătorii pe care i-am antrenat în vară, să fie acuzaţi direct că nu fac faţă echipei mari, că necalificarea naţionalei este din cauza lor. Nu sunt de acord şi cred că în cel mai scurt timp vom încerca să rezolvăm această problemă. Va trebuit să găsim un mixt. În ceea ce priveşte calificarea, nu este nimic sigur în fotbal. Vă pot promite solemn că lucrurile se vor schimba. Nu avem teamă şi nu avem foarte multe lucruri de pierdut. Trebuie să ne gândim exact ce avem de făcut pentru a ne califica”, a declarat Mirel Rădoi.

„Nici eu, nici directorul tehnic al FRF nu am discutat cu alt antrenor. Din primul omment Mirel Rădoi a reprezentat opţiunea numărul unu. Mandatul nu e unul pe termen scurt, este unul de construcţie, este pe cel puţin doi ani, cu obiective intermediare. Va conduce naţionala României şi la olimpiada de la Tokyo”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.