Mirela Vaida intră în vacanţă. Cine îi va lua locul la emisiunea Acces Direct

Mirela Vaida va mai petrece doar trei săptămâni în fotoliul de prezentatoare a emisiunii de la Antena 1. Vedeta urmează să plece într-o vacanţă, iar în această perioadă locul îi va fi luat de altă vedetă a postului TV.

28 iul. 2021, 16:53
Mirela Vaida intră în vacanţă. Cine îi va lua locul la emisiunea Acces Direct

Mirela Vaida intră în vacanţă. Anunţul a fost făcut chiar de îndrăgita prezentatoare pe pagina de Facebook.

Hai ca nu mai avem mult… doar 3 saptamani si vine vacantaaa! Ha„, este anunţul făcut de prezentatoare.

Mirela Vaida intră în vacanţă

Rămâne de văzut dacă locul îi va fi luat tot de Alexandra Velniciuc, cea care a înlocuit-o pe perioada vacanţei de Paşte, sau de o altă vedetă a postului TV.

Citeste si Mirela Vaida, amenințată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani: ”Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită…”

Mirela Vaida a trecut prin clipe grele, în ultimele luni, la locul de muncă. Pe 19 martie, prezentatoarea a fost atacată, în direct, de o femeie dezbrăcată care a intrat în platoul de televiziune și a aruncat cu un bolovan. În timp ce arunca bolovanul către prezentatoare, femeia i-a strigat: „Dă-mi banii„.

Clipe grele în studiourile Acces Direct

Exact două luni mai târziu, atacatoarea a revenit în studiourile Acces Direct. Femeia, complet dezbrăcată, a aruncat cu pietre în geamurile platoului de filmare Acces Direct.

Această femeie a făcut fix ca prima oară. S-a dezbrăcat după rulotă şi a aruncat spre mine, către noi. A zis că vrea să îmi ia gâtul. Poate că îi iese?! Eu sau ea? Sub ameninţare şi teroare nu pot. Nu plec. Viaţa mea nu e mai valoroasă. Să mor şi eu! Dacă asta vă doriţi, asta se va întâmpla! Ea vine după acelaşi scenariu, noi stăm şi ne uităm cum îşi face filmul… Ideea este următoarea. Avem imaginile, pentru că prietenii de la spălătorie au văzut-o şi ne-au alertat. A început să dea cu pietre. Eram în platou şi am auzit bubuituri. Ori e pusă de cineva, ori dacă ea are un plan bine pus la punct, nu se linişteşte. Să îmi fie frică să mai ies din casă… O nebună te ameninţă cu moartea!”, declara Mirela Vaida la acel moment.

La începutul lunii iulie, Antoanela, femeia care a atacat-o cu pietre pe prezentatoarea de la Acces Direct, a fost trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, şi nu pentru tentativă de omor, aşa cum a cerut victima.

Citeste si Oana Cuzino pleacă de la PRO TV. Emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?” a fost scoasă din grilă!