Moarte suspectă a actorului Costin Mărculescu. Poliţia a deschis o anchetă UPDATE

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă. Artistul nu mai răspundea de trei zile la telefon și la ușă, iar trupul neînsuflețit a fost găsit în cadă.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 06:10
Moarte suspectă a actorului Costin Mărculescu. Poliţia a deschis o anchetă UPDATE

UPDATE. Apar primele informații pe surse, din ancheta privind moartea lui Costin Mărculescu. Actorul ar fi murit acum câteva zile, așa cum se temeau vecinii săi care au reclamat că nu l-au mai văzut pe afară cu câinele.

Se pare că primele indicii privind moartea bărbatului duc la concluzia că Mărculescu ar fi fost răpus de un infarct’, mai precizează sursa citată.

Totuși, surse din INML precizeză că doar autopsia, care este în derulare, va stabili cauza morţii’. Totodată, se prelevează probe pentru toxicologia generală pentru a se stabili dacă Mărculescu a consumat alcool, medicamente sau substanţe interzise.

Nu s-au constat semne evidente de violență pe corp, cazul intrând în atenţia Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, care investighează moartea suspectă.

‘La prima vedere, corpul prezintă o singură urmă de violență, în zona capului, însă aceasta a survenit în momentul în care victima a căzut din picioare. Corpul nu prezintă alte urme de violență, însă trebuie ținut cont de starea avansată de putrefacție, deci ne este destul de greu să apreciem.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Echipajele au intervenit după ce vecinii au semnalat la 112 că nu l-au văzut de mai multe zile. Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă de către pompierii chemați de vecinii îngrijorați de faptul că actorul nu răspundea nici la ușă și nici la telefon, iar câinele său lătra insistent în apartament.

Mesajul cutremurător trimis de Costin Mărculescu înaintea decesului: Dorule, moooor. Reacţia Marei Bănică

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au fost chemați să intervină la domiciliul lui din Capitală şi l-au găsit pe Costin Mărculescu mort.

Conform Poliției Capitalei, la adresă au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp.

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, precizează Poliția București.

Actorul a fost găsit în cadă, au declarat surse din cadrul ISU. Corpul neînsuflețit al lui Mărculescu a fost ridicat și transportat la INML pentru necropsie.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, potrivit Poliției. Lipsa urmelor de violeță de pe corpul actorului indică faptul că acesta a murit probabil din cauza unui infarct, însă în trecut, Costin Mărculescu a mărturisit că s-a gândit la sinucidere.

Născut în anul 1969, Mărculescu este cunoscut în special pentru rolul din filmul „Liceenii”.

Citește și: Costin Mărculescu a fost găsit MORT în casă