Marcel Pavel (60 ani) rupe tăcerea de pe patul de spital. Declaraţii cutremurătoare: „Am fost la un pas de moarte”

Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, diagnosticat recent cu noul coronavirus, a transmis pe reţelele sociale un mesaj de pe patul de spital. Cântăreţul vorbeşte despre momentele cumplite traversate şi îşi exprimă recunoştinţa pentru întreg  personalul Institutului „Matei Balş“.

RomaniaTV.net
19 iun. 2020, 06:31
Marcel Pavel (60 ani) rupe tăcerea de pe patul de spital. Declaraţii cutremurătoare: „Am fost la un pas de moarte”

Marcel Pavel a transmis un mesaj pe reţelele de socializare în care îşi exprimă aprecierea şi recunoştinţa pentru personalul medical de la „Matei Balş“, unde se află internat după ce a fost diagnosticat cu Covid19. Artistul nu ezită să îşi exprime dezamăgirea pentru modul în care vestea infectării sale a fost transmisă de către presă.

Citeşte şi Ozana Barabancea nu credea în coronavirus. Ce mesaje posta pe reţelele de socializare: „Aşa-zisa pandemie”

Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul f corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!

Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș”, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș”.

Le mulțumesc în mod special doamnei dr LIVIA HARA (concidența este aceea că dna dr a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Clung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an , dănsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și de aceea îmi de mulțumiri dlui SCSTREINU CERCEL! P.S. DRAGI PRIETENI VĂ MULTUMESC DIN ADÂNCUL INIMII PENTRU GÂNDURILE BUNE ȘI SUSȚINERE! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ ȘI SĂ NE BINECUVÂNTEZE! AMIN„, a scris Marcel Pavel pe pagina sa de Facebook.

Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu…

Publicată de Marcel Pavel pe Joi, 18 iunie 2020

 

Filmările pentru „Te cunosc de undeva”, suspendate

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” au fost suspendate, iar vedetele au fost testate şi se află în carantină pentru 14 zile. Decizia vine după ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus și a luat contact cu mai mulți colegi, anunţă Pagina de media. Şi artiştii Ozana Barabancea, Andrei Ştefănescu, Adriana Trandafir şi Cristi Iacob, patru dintre contacţii lui Marcel Pavel, au fost confirmaţi cu coronavirus.

Starea de sănătate a celor cinci este bună, singura care are o formă ceva mai agresivă de pneumonie fiind actriţa Adriana Trandafir, au dezvăluit surse de la Institutul Matei Balş pentru România TV.

Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt și ei suspecți, însă nu au primit, momentan, rezultatele testelor.

Citeşte şi: Marcel Pavel ar fi intrat în contact cu 150 de persoane în ultimele 8 zile. Cristi Iacob şi Adriana Trandafir, printre infectaţi

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct“, anunţă reprezentanţii Antenei 1 printr-un comunicat.

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!“ urmează a fi reluate după perioada de carantinare, mai spun reprezentanţii postului Antena 1. „În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă“, au explicat oficialii televiziunii.