Moduri simple pentru a slăbi cinci kilograme, fără efort

Curele de slăbire sunt, adesea, dificil de ţinut şi presupun un efort de voinţă pe care nu toţi dintre noi îl pot susţine. Dar ca să dai jos câteva kilograme nu trebuie, întotdeauna, să ţii un regim de slăbire. Este suficient să schimbi câteva obiceiuri de zi cu zi.

RomaniaTV.net
28 aug. 2013, 07:04
Moduri simple pentru a slăbi cinci kilograme, fără efort

Nu exista o cura de slabire ideala care sa functioneze la absolut toate persoanele. Exista, insa, metode simple, care implica schimbarea unor obiceiuri minore de zi cu zi, prin care pot da jos cateva kilograme fara sa depui eforturi substantiale.

1. Hidrateaza-te. Multe persoane nu-si dau seama ca nu se hidrateaza suficient si ca tocmai cantitatea de apa bauta pe zi este cea care ar putea face diferenta. Numeroase studii au aratat ca cei care beau peste doi litri de apa, asadar nu de orice fel de lichid, pe zi reusesc sa slabeasca mai eficient decat cei care uita sa se hidrateze. Asadar, daca vrei sa slabesti, renunta la sucuri si creste-ti aportul de apa bauta pe zi.

2. Redu portiile de mancare. Nu trebuie sa-ti schimbi intregul regim alimentar ca sa dai jos cateva kilograme. Poti reusi sa slabesti daca-ti reduci portiile. Asadar, fa un experiment! Injumatateste-ti portiile timp de o luna si vei vedea cum acul cantarului va arata din ce in ce mai putin.

3. Mananca mai multe alimente proaspete. Incearca sa reduci cantitatea de alimente conservate, care vin adesea ambalate in pungi, in cutii sau in conserve. Inlocuieste-le cu alimente proaspete, de tipul fructelor si al legumelor.

4. Tine regim doua zile pe saptamana. Daca vrei totusi sa tii o cura de slabire, tine doar doua zile pe saptamana. Cinci zile mananca normal, fara sa faci excese, si incearca sa tii regim doua zile, eventual mancand doar pepene, caci este in plin sezon, sau mancand supe si ciorbe usoare. In felul acesta vei slabi cu siguranta, dar iti vei si curata organismul.

5. Renunta la dulciuri. Ei bine, in cazul acesta, trebuie sa depui putin efort. Nu poti slabi daca mananci zilnic dulciuri. Asadar, renunta la ele, inlocuindu-le cu fructe, spre exemplu. Daca nu te poti abtine de la a baga ceva dulce in gura timp de o zi, atunci mananca doua bucatele de ciocolata dimineata, dupa micul dejun. Si atat! In restul zilei, abtine-te de la produsele dulci, mai ales cele procesate industrial. Daca simti cumva ca incepi sa tremuri si te loveste o pofta teribila de dulce, pe fondul scaderii glicemiei, ia o bucatica de ciocolata neagra sau o lingurita de miere. Iti vei reveni de indata.

Continuarea pe lyla.ro.