Momentul în care o rachetă lovește un bloc de locuințe din Zaporojie. Imagini de coșmar din Ucraina

Un bloc de locuințe a fost lovit din senin de o rachetă rusească în mijlocul zilei. Momentul a fost surprins de camere de supraveghere din zonă.

22 mart. 2023, 15:51
Momentul în care o rachetă lovește un bloc de locuințe din Zaporojie. Imagini de coșmar din Ucraina

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a publicat miercuri o înregistrare video care arată momentul în care o rachetă rusească lovește un bloc de locuințe din orașul Zaporojie.

Citește și: Război în Ucraina. Lovitură pentru Putin, o dronă a lovit teritoriul Rusiei. Pagube imense! VIDEO

Alături de această filmare, președintele Ucrainei a transmis și un mesaj: ”În acest moment, zonele rezidențiale în care locuiesc oameni obișnuiți și copii sunt lovite de rachete. Lumea are nevoie de mai multă unitate și hotărâre pentru a învinge teroarea rusă mai repede și pentru a proteja vieți”, a scris Zelenski pe Twitter.

Citește și: Rachete Kalibr, distruse în urma unor explozii în Crimeea. Propagandiştii ruşi reclamă un atac cu drone ucrainene VIDEO

Și alte zone din Ucraina continuă să fie acatate de forțele ruse. În Donețk, cel puțin patru civili și-au pierdut viața în urma bombardamentelor din ultimele 24 de ore.

 

Trei morţi şi şapte răniţi în atacuri ruse cu drone la Liceul Rjîşciv, în regiunea Kiev

Trei persoane au fost ucise, iar alte şapte rănite într-un atac cu dronă, în noaptea de marţi spre miercuri, în regiunea Kiev, a anunţat într-o postare pe Telegram Serviciul de Stat pentru Ssituaţii de Urgenţă (DSNS).

Atacul a atins Liceul din Rjîşciv, un oraş situat la aproximativ 80 de kilometri sud de Kiev, precizează DSNS, care publică imagini cu imobilul puternic avariat.

Atacul a ”distrus parţial” două etaje ale două reşedinţe ale liceului şi o clădire în care se studia, potrivit aceleiaţi surse.