Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, împreună la biserică, în Vinerea Mare. Cei doi formează un cuplu cu frică de Dumnezeu

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși, în Vinerea Mare, la un lăcaș de cult, unde au participat la slujbă.

04 mai 2024, 17:40
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, împreună la biserică, în Vinerea Mare. Cei doi formează un cuplu cu frică de Dumnezeu
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au mers la biserică în Vinerea Mare

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță sunt două persoane foarte credincioase pentru care tradițiile contează foarte mult, astfel că, în Vinerea Mare, cei doi au mers la biserică, unde au participat la slujbă.

Citește și: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

Îndrăgita actriță și partenerul ei au decis să meragă la un lăcaș de cult din Capitală în această zi importantă, chiar dacă amândoi au un program foarte aglomerat.

Cei doi sunt foarte credincioși, aș că nu aveau cum să lipsească de la biserică în Vinerea Mare. Aceștia au cântat „Prohodul Domnului” alături de ceilalți creștini, scrie SpyNews.ro.

Actrița a optat pentru o ținută elegantă și și-a acoperit capul cu o eșarfă crem. Au ascultat cuvintele preoților și au cântat împreună în biserică.

Cireșre și: Monica Bîrlădeanu a oferit trei sfaturi importante pentru Săptămâna Mare. Ce le-a transmis vedeta fanilor ei

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, un cuplu discret

Actrița a fost întotdeauna foarte discretă atunci când vine vorba de viața sa sentimentală și a preferat să nu ofere prea multe detalii. Acrtrița și Valeriu Gheorghiță sunt împreună de aproximativ un an, dar preferă să stea departe de ochii curioșilor, așa că se afișează destul de rar împreună, fără să iasă prea mult în evidență.