Monica Gabor a renunţat la tradiţiile şi obiceiurile româneşti. Incredibil ce a făcut împreună cu Irinuca de mână

Întoarsă în România, Monica Gabor are un program extrem de plin, ea fiind nedezlipită de fetița ei, Irinuca. Din acest motiv, într-una dintre serile trecute, alături de copilul ei și al lui Irinel Columbeanu, fosta "scorpie de la Izvorani" i-a făcut o surpriză de proporții celei mai bune prietene de-ale sale.

01 nov. 2016, 09:51

Are prieteni puțini, dar este, în continuare, extrem de atașată de ei, scrie spynews.ro. Așa că, într-una dintre serile trecute, cu Irinuca costumată pentru noaptea de Halloween, Monica Gabor s-a prezentat în fața ușii amicei sale, Mădălina Apostol, pentru a o „colinda” așa cum se face peste Ocean, cu tradiționalul (pentru americani) „Trick or treat”.

Citeşte şi Monica Gabor, vizită secretă pe pământ românesc. Ce a făcut vedeta imediat după ce a ajuns în ţară FOTO

Costumată într-o prințesă, cu o blăniță și o bentiță, Irinuca, alături de amicii și de mama sa, a părut să savureze din plin vizita făcută acasă la Mădălina Apostol. Iar aceasta, devenită de curând, pentru a treia oară, mamă, i-a primit pe holul blocului în care locuiește. Iar acolo, după ce s-au fotografiat pe îndelete și s-au distrat pe cinste, Mădălina a împărțit bomboanele, așa cum cere tradiția, făcând-le bucuria celor mici.

Vizita făcută Mădălinei de Monica și de Irinuca nu este una întâmplătoare. Mai exact, între fosta „scorpie de la Izvorani” și brunetă stă o prietenie extrem de strânsă, Mădălina fiind, cu excepția Ramonei Gabor și a lui Irinel Columbeanu, singura persoană căreia i s-a permis să meargă să o viziteze pe Moni în Statele Unite ale Americii, cele două, alături de Mr. Pink, petrecând împreună, la începutul verii, câteva săptămâni. Acum, cum Mădălina a și născut de curând, diva și-a dorit, probabil, să o viziteze pe amica sa pentru a o mai binedispune și pentru a-i cunoaște bebelușul.

Citeşte şi Irinel Columbeanu s-a întâlnit cu MR. Pink, actualul iubit al Monicăi Gabor, în SUA. Ce au discutat cei doi FOTO

Monica Gabor, prezență discretă în România

Venită în mare secret în România, Monica Gabor a fost deconspirată de paparazzi, ea fiind surprinsă, în weekend, la mall, alături de Irinuca, cele două petrecând împreună ore bune, plimbându-se prin librării, iar apoi mergând la un film. De altfel, anul acesta, Monica și Irinuca s-au văzut deja de două ori. Prima oară, într-o excursie făcută pe durata verii, alături de Irinel Columbeanu, cei doi petrecând cu trei săptămâni mai mult în Statele Unite decât își programaseră, iar acum, a doua oară, Monica fiind cea care i-a întors vizita, dar în mare secret, venind, prin surprindere, în România.