Motivul incredibil pentru care o tânără a renunțat la Tik Tok! Amenințări ȘOCANTE

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost nevoită să își închidă contul de Tik Tok după ce a trecut printr-un adevărat coșmar. Tânăra era destul de cunoscută pe platforma de socializare.

10 apr. 2021, 12:08
Motivul incredibil pentru care o tânără a renunțat la Tik Tok! Amenințări ȘOCANTE

Motivul incredibil pentru care o tânără a renunțat la Tik Tok! Ava Rose Beaune a trecut printr-un adevărat coșmar la vârsta de 16 ani, iar totul a pornit de la un hacker care i-a spart contul și a început să posteze tot felul de mesaje șocante, în numele ei sau al presupusului său iubit. Povestea a fost redată pe contul de Instagram VICE:

Totul a început în luna iulie când Avei i-a picat rețeaua și a încercat să trimită un mesaj tatălui său, însă nu a mers. Ulterior, aceasta a început să primească tot felul de mesaje.

Citește și: Nu o să îți vină să crezi! Acest ingredient din bucătărie îți reface părul deteriorat

Motivul incredibil pentru care o tânără a renunțat la Tik Tok

”Ai văzut ce e pe contul tău de Twitter? Ai verificat Instagram? Ce se întâmplă? S-a logat pe conturile de social media și a văzut că noul ei status de pe Facebook făcea o aluzie la sinucidere, dar nu ea îl postase.

Hackerul preluase controlul asupra tuturor contactelor ei, a mesajelor, e-mail-urilor, dar și asupra tuturor conturilor de social media. Mai mult decât atât, acesta dezvoltase o obsesie pentru tânără și se lăuda pe conturile de socializare că ar fi iubitul său.

Bărbatul posta mesaje absolut halucinante pe conturile Avei, cum ar fi:  Abia aștept să te las însărcinată și să mă căsătoresc cu tine. Locuiești la doar cinci minute de mine”. După o perioadă de timp, tânăra a reușit să își recupereze conturile de social media, însă mesajele de la bărbat nu au încetat. Acesta a început să o amenințe că îi va ucide părinții și după o va viola.

Citește și: Incredibil cum a fost cerută o tânără în căsătorie. Nimeni nu se aștepta la asta

„Trebuie să accepți faptul că te terorizez, trebuie să accepți că n-o să se încheie niciodată, că poliția n-o să mă prindă, pentru că am mai făcut asta în trecut și nu m-a prins niciodată. Acceptă, dă-mi ce-mi doresc, vreau să ne întâlnim în parcul din spatele casei tale și să-ți fac asta și asta și asta. Dacă nu, o să-ți omor părinții în fața ta, chiar în sufragerie, după care te violez.

Adolescenta a predat poliției mesajele primite din partea hackerului, iar acesta a fost prins. În urma celor întâmplate, Ava a renunțat la contul său de pe platforma TikTok.