Narcisa lui Guţă, ELIBERATĂ sub control judiciar

Narcisa, iubita manelistului Nicolae Guţă şi mama unui dintre copiii acestuia, va fi judecată în stare de libertate, scrie spynews.ro. Narcisa a fost arestată în urmă cu trei zile după ce a intrat în casă peste amanta manelistului, a bătut-o şi a furat telefoane mobile şi bijuterii.

RomaniaTV.net
28 oct. 2014, 13:47
Narcisa lui Guţă, ELIBERATĂ sub control judiciar

Narcisa a ajuns marţi plângând la Tribunalul Ilfov. „N-am furat nimic”, a spus femeia printre lacrimi, înainte de a fi dusă în faţa judecătorului.

Narcisa Balaban, soţia manelistului Nicolae Guţă, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Ea este acuzată de tâlhărie, furt şi violare de domiciliu după ce a bătut-o pe amanta lui Guţă. 

Narcisa Guţă a acţionat ca-n filme! Uite cu ce arsenal s-a dus să o pună la punct pe Beyonce

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie! Beyonce, atacată de Guţă. Manelistul spune secretul ruşinos din trecutul iubitei sale

La scurt timp după arestare, Nicolae Guţă şi-a vizitat soţia după gratii. De altfel, manelistul a şi fost audiat în acest caz. „Daca era invers, daca Madalina era in cazul Narcisei tot asa eram pentru ca sunt mamele copiilor mei. Fiecare are draci. A fost o iesire nervoasa a Narcisei. E si dusa cu pluta, ii lipseste o doaga”, le-a spus Nicolae Guţă jurnaliştilor.