Niciun suspect în cazul pădurarului ucis în Maramureş. Testele ADN nu au fost realizate

A trecut o lună de când pădurarul Liviu Pop a fost ucis de hoții de lemne din Maramureș. Ancheta bate pasul pe loc. Până acum nu există niciun suspect oficial. Autoritățile așteaptă rezultatele testelor ADN, asta după ce au fost luate probe de pe arma cu care a fost ucis Liviu Pop.

16 nov. 2019, 08:59
Niciun suspect în cazul pădurarului ucis în Maramureş. Testele ADN nu au fost realizate

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus ca toate persoanele care l-au văzut ultima dată în viaţă pe pădurarul Liviu Pop să testaţi cu detectorul de minciuni. Testul poligraf va avea loc la sediul IPJ Maramureş.

Mama pădurarului ucis în Maramureş, acuzaţii grave. Şeful fiului său ar fi trimis hoţii la furat şi pe pădurar să-i prindă 

A fost dispusă efectuarea unui test poligraf persoanelor care au fost identificate ca fiind la faţa locului. Rezultatele urmează să fie primite zilele acestea. De asemenea, termenul pentru expertiza ADN a armei a fost fixat pentru sfârşitul lunii noiembrie. Cei care efectuează expertiza au nevoie şi de probele ridicate de la faţa locului. După expertiza ADN a armei se va efectua şi expertiza balistică. Toate probele au fost trimise la Institutul Naţional de Criminalistică„, a declarat Bogdan Gabor, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Citeşte şi Suspecţii în cazul uciderii pădurarului Liviu Pop, testaţi cu detectorul de minciuni. Audieri maraton în cazul crimei

De la începutul acestui an s-au înregistrat 16 cazuri de agresiune asupra personalului silvic al Romsilva care asigură paza fondului forestier administrat, iar între 2014 şi 2018 au avut loc alte 168 de cazuri de agresiuni asupra personalului Romsilva care asigura paza pădurilor, în numeroase cazuri fiind necesară spitalizarea, în urma rănilor grave suferite.