Nicoleta Luciu, în culmea fericirii. A făcut anunțul pe rețelele sociale: „Ei bine, am să vă dau o veste foarte bună”

Nicoleta Luciu, în culmea fericirii și le-a dat o veste importantă admiratoarelor sale din mediul online. În ultima vreme, bruneta nu mai este atât de prezentă în spațiul public, așa cum obișnuia în urmă cu mai mulți ani, însă acest lucru nu o împiedică să comunice cu fanii ori de câte ori simte nevoia.

12 ian. 2024, 18:06
Nicoleta Luciu, în culmea fericirii. A făcut anunțul pe rețelele sociale: „Ei bine, am să vă dau o veste foarte bună”
Nicoleta Luciu, în culmea fericirii

Nicoleta Luciu, în culmea fericirii. Bruneta a dat vestea că unul dintre medicii săi preferați în materie de intervenții chirurgicale de înfrumusețare va ajunge în fiecare săptămână și în Brașov, o ocazie numai bună pentru fetele care își doresc să facă schimbări remarcabil de bune la nivel fizic.

Citește și: Nicoleta Luciu se laudă cu o siluetă de fotomodel la 43 de ani. Cum arată acum fosta vedetă de televiziune, după ce a decis să dispară din lumina reflectoarelor

Nicoleta Luciu, în culmea fericirii

Bună dimi, divelor! La mulți ani pentru acest an minunat și ușor înghețat. Ei bine, am să vă dau o veste foarte bună. Cilla, de la clinică de la Sfântu Gheorghe, va veni și la Brașov. O puteți găsi în fiecare Miercuri la Brașov. Grăbiți-vă din timp cu programările. Vine în fiecare miercuri, așa că o să vă facă și mai frumoase decât sunteți.”, a spus Nicoleta Luciu în mediul online.

Nicoleta Luciu face tot ce îi stă în putință pentru a rămâne cât mai mult timp tânără și frumoasă. Pe lângă intervențiile estetice, la care apelează regulat, are foarte mare grijă la ceea ce mănâncă.

Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu mănânc cât să pot merge pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal. Cică îmbătrânești de la ele.

Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar, brusc, după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”, a declarat Nicoleta Luciu.