Nicu Paleru este în doliu: „Drum lin, Dumnezeu să te odihnească în pace scumpă mamă”

Nicu Paleru trece prin momente grele, după ce mama sa a trecut la cele sfinte. Celebrul lăutar a făcut anunțul trist pe o rețea de socializare, unde a adăugat și o fotografie alături de cea care i-a dat viață.

19 iul. 2021, 11:37
Nicu Paleru este în doliu: „Drum lin, Dumnezeu să te odihnească în pace scumpă mamă”

Nicu Paleru trece prin momente grele. Cântăreţul a postat o fotografie în care se afla alături de mama sa, care a murit la sfârşitul săptămânii. „Drum lin, Dumnezeu să te odihnească în pace scumpă mamă”, a scris Nicu Paleru pe Facebook.

Nicu Paleru a avut parte de experiențe dureroase. Artistul a povestit într-o emisiune de la Antena Stars, unde era invitat, prin ce momente a fost nevoit sa treacă și cum le-a depășit, într-un final. De asemenea, artistul a vorbit despre dușmanii cu care s-a confruntat de-a lungul timpului.

🙏🏻Dumnezeu sa te odihneasca in pace SCUMPA MAMA 🙏🏻🕯

Posted by Nicu Paleru Oficial on Sunday, July 18, 2021

A murit Charlie Robinson, în urma unui infarct. Actorul avea 75 de ani şi suferea de cancer
„Am făcut şi excese, pe fondul unor greşeli. Pe la 37 de ani am pierdut tot, familie, casă, absolut tot. Am rămas şi cu nişte datorii, nu am jucat la jocuri de noroc, doar că am vrut mai mult decât trebuia. Atunci am zis, Doamne, mă las pe mâna ta. Şi acela a fost momentul în care mi-am dat seama că nu mai am putere. M-am apucat şi de băutură, era o formă de depresie, deznădejde. Apoi am cunoscut-o pe soţia mea într-un turneu în America”, a spus Nicu Paleru acum ceva timp, la Antena Stars.

Tragedie pe litoral! O femeie a murit pe plajă, după ce i s-a făcut rău. Bărbat găsit inconștient după ce s-a înecat
Cântărețul s-a mai luptat de-a lungul vieții și cu dependența de alcool, iar apoi a căzut în depresie. În urma acestor necazuri artistul a ajuns să-și piardă tot, de la familie la casă. Avea vârsta de 36 de ani la vremea respectivă.