Nicuşor Dan a devenit tată de băiat. Va lua concediu paternal?

Cei doi mai au o fetiță în vârstă de 6 ani, născută în mai 2016. Potrivit surselor, mama și nou-născutul se simt bine.

26 mai 2022, 15:57
Nicuşor Dan a devenit tată de băiat. Va lua concediu paternal?

Partenera de viață a primarului general Nicușor Dan a adus pe lume joi, 26 mai, la Spitalul Filantropia al doilea copil al cuplului, un băiețel.

Cei doi mai au o fetiță în vârstă de 6 ani, născută în mai 2016. Potrivit surselor, mama și nou-născutul se simt bine.

Nicușor Dan locuiește cu iubita lui de multă vreme, Mirabela, director executiv la Renault, scrie Ziare.com.

EXCLUSIV. Dana Budeanu îi desființează pe Iohannis și Nicușor Dan: „Băi, fătălăule, vino şi tunde iarba în faţa casei”
Mirabela Grădinaru, soția lui Nicușor Dan, este cea care l-a susținut necondiționat pe actualul primar al Capitalei în cariera sa politică, dar mai ales în timpul campaniei electorale din acest an. În cazul ei, expresia „în spatele unui bărbat de succes se ascunde o femeie puternică” este mai mult decât adevărată, deoarece Mirabela este managerul uneia dintre cele mai mari companii auto din România și femeia alături de care Nicușor Dan a pus bazele Asociației Salvați Bucureștiul, iar apoi al partidului Uniunea Salvați România.

SONDAJ: Dezastru pentru Nicușor Dan. Câți bucureșteni mai au încredere în primarul Capitalei

Povestea de dragoste dintre Mirabela și Nicușor a început în anul 2005. „Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentã în Bucuresti, la Geografie. Îmi aduc aminte cã se terminase sesiunea de examene, aveam bilet sã mã întorc acasã, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenã ce fusese plecatã cu bursã Erasmus în Franta. Am renuntat sã mã mai întorc acasã si am iesit cu mai multi prieteni. Am zis sã mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de dupã sesiune sau de dupã zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicusor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu stiu dacã a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atractie, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, a declarat acum câțiva ani Mirabela pentru jurnaliștii de la vremeanoua.ro. 

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, la B1 TV, că îşi doreşte un al doilea mandat de edil şi a subliniat că patru ani e prea puţin, mai ales pentru un oraş ca Bucureşti. Dan a subliniat că încearcă să le comunice bucureştenilor, nu să se ”învârtă” pe la televizor cum făceau primarii de dinaintea sa.