Nicuşor Dan, noi dezvăluiri despre caracatiţa din Primăria Capitalei. „Au plecat până acum trei sau patru oameni. Erau vreo 50”

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că din "caracatiţa", despre care spunea că există în Primăria Capitalei au plecat "trei sau patru oameni" până în prezent, unii dintre aceştia prin demisie. În schimb, edilul Capitalei a explicat că a adus în total 15 persoane în instituţie.

30 dec. 2020, 09:47
Nicuşor Dan, noi dezvăluiri despre caracatiţa din Primăria Capitalei. „Au plecat până acum trei sau patru oameni. Erau vreo 50”

Nicuşor Dan, noi dezvăluiri despre caracatiţa din Primăria Capitalei, despre care vorbea în campania electorală. Edilul Capitalei a adus clarificări, la două luni de la preluarea mandatului.

„Din caracatiţa aia cred că au plecat până acum trei sau patru oameni, erau vreo 50. Unii au plecat prin demisie, pe alţii i-am mutat eu pe alte poziţii şi au plecat dup-aia”, a explicat Nicuşor Dan, marţi seară, la B1 Tv, conform News.ro.

Citeşte şi: Conturile Primăriei Capitalei sunt blocate pentru investiţii. Nicuşor Dan: „Am găsit datorii curente de 3 miliarde de lei. Asta înseamnă trei sferturi din bugetul pe un an”

Nicuşor Dan, noi dezvăluiri despre caracatiţa din Primăria Capitalei. „Parte din corupţie vine prin companiile municipale”

Întrebat dacă reorganizează aparatul Primăriei Generale, Nicuşor Dan a explicat că „parte din corupţie vine prin companiile municipale” pe care vrea să le desfiinţeze.

„Am spus că le desfiinţăm, o să ne ţinem de cuvânt, e o promisiune şi a mea şi a majorităţii Consiliului General”, a adăugat edilul Capitalei.

Citeşte şi: România s-a împrumutat în 2020 aproape 14 miliarde de euro! Mai mult decat TOATĂ averea lui Roman Abramovici sau Lakshmi Mittal

Nicuşor Dan a mai spus că mulţi dintre oamenii „din caracatiţă” cumulează poziţii în aceste companii municipale.

„Legal, eu am dreptul să am 13 consilieri şi doi dintre aceşti consilieri i-am delegat la Administraţia Clădirilor cu Risc Seismic şi pe locul lor o să mai am alţi doi. Deci, cu totul, am adus în Primărie 15 persoane. Şi imediat la începutul lui ianuarie o să începem concursurile pe diferite poziţii”, a precizat Dan, conform sursei citate.

Citeşte şi: Gabriela Firea: „Nicuşor Dan va avea un şoc când va ajunge la birou, nu va găsi nicio caracatiţă”

În timpul campaniei electorale, Nicuşor Dan a pus accent pe prezentarea „caracatiţei” create la Primăria Municipiului Bucureşti în perioada în care primar general a fost Gabriela Firea.

De cealaltă parte, Gabriela Firea i-a transmis lui Nicuşor Dan că singura caracatiţă pe care o va găsi va fi în farfurie, pentru la Primăria Capitalei nu a existat niciodată aşa ceva.

Citeşte şi: Gabriela Firea îl atacă pe Nicușor Dan: ”O bătaie de joc la adresa cetățenilor. Totul scump și de proastă calitate”


loading...
Partenerii noștri