Nikolic a revenit în România. A dat iama în cluburi şi s-a îmbătat în ultimul hal FOTO

Stefan Nikolic, fotbalistul pe care Steaua l-a vândut în Coreea de Sud, la Incheon United, şi-a reziliat contractul cu gruparea asiatică şi s-a reîntors în Bucureşti, unde a petrecut ca pe vremuri, până în zorii zilei.

16 iun. 2014, 12:42

Stefan Nikolic a fost unul dintre cei mai petrecăreţi fotbalişti pe care i-a avut Steaua în ultimii ani, momentul său de maximă depravare fiind imortalizat în urmă cu ceva vreme de paparazii cancan.ro, care l-au surprins vomitând dintr-un taxi. Tot cancan.ro a surprins reîntoarcerea de gală a muntenegreanului în Bucureşti după rezilierea contractului cu Incheon United.

Citeşte şi Steliştii s-au îmbătat în ultimul hal, sâmbătă seara. Nikolic şi Matei au vomitat în taxi

Nikolic a luat o masa în zona VIP şi sticlele au curs una după alta. După ce a consumat mai multe pahare de alcool şi a dansat fără încetare, Nikolic a ieşit transpirat dintr-un club de fiţe din Bucureşti , de mână cu una dintre domnişoarele care au fost alături de el.

Citeşte şi Patronul la puşcărie, jucătorii la distracţie. Doi stelişti chefuiau când Becali primea sentinţa

Într-un final, fostul stelist a plecat împreună cu un taximetrist pe care îl cunoaştea de foarte mult timp şi care i-a fost alături la cele mai groaznice beţii.

Citeşte şi Nikolic a comis-o din nou. A condus băut, a mers pe linia de tramvai şi a trecut pe roşu