Noi detalii despre dosarul în care Margherita de Clejani a fost prinsă drogată la volan. Familia ei nu a plătit raportul de la IML

Dosarul în care Margherita a fost prinsă drogată la volan ar putea să nu fie finalizat anul acesta pentru că familia ei nu a plătit raportul de la IML așa cum se angajează în fața polițiștilor de la Brigada Rutieră.

RomaniaTV.net
21 iul. 2020, 08:20
Noi detalii despre dosarul în care Margherita de Clejani a fost prinsă drogată la volan. Familia ei nu a plătit raportul de la IML

Informații explozive din dosarul în care Margherita de la Clejani este acuzată că a produs un accident după ce a condus sub influența drogurilor. Ancheta este blocată pâna la finalul anului pentru că familia vedetei nu a plătit pentru analizele de al IML așa cum au stabilit la poliție. Deși este gata raportul care demonstrează clar dacă Margherita era sau nu drogată, documentul nu va ajunge la poliție pentru finalizarea anchetei foarte curând.

În luna mai Margherita de la Clejani a fost implicatăîntr-un accident. În urma testului făcut la fața locului polițiștii au constantat că vedeta consumase droguri înainte să se urce la volan. Margerita a încercat să explice ce s-a întâmplat imediat după ce a fost audiată la Brigada Rutieră.

Dacă analizele de la IML vor confirma testul realizat de polițiști, atunci Margherita de la Clejani ar putea avea probleme mari în justiție.

Citeşte şi: Margherita de la Clejani, o nouă aroganţă de la scandal. A postat imaginea pe Internet: „Să moară lumea de ciudă”

Viorica şi Ioniţă de la Clejani, despre Margherita

Viorica și Ioniță de la Clejani au vorbit deschis despre scandalul în care a fost implicată fiica lor, Margherita. Cei doi spun că, acum Margherita este bine, a scăpat de anturajul în care se afla la momentul în care a produs accidentul în București.

E şmecheră fata mea, a ţinut prima pagină a ziarelor. Ei sunt copiii mei, i-am făcut cu Ioniţă, nu cu tabloidele. O să îi apăr mereu. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în ţara asta. I se poate întâmpla oricui. Mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj neprotrivit. Eu le-am spus mereu copiilor mei cu cine umblă, cu cine se duc. Margherita vrea să fie unicată, în felul ei. Maimuţa nu era a noastră, era a fostului prieten al Margăi„, a declarat Viorica de la Clejani în emisiunea lui Cătălin Măruţă. 

Marga este bine la momentul ăsta, mulţumim lui Dumnezeu pentru că ascultă şi munceşte. Marga e o fată frumoasă şi înţeleaptă, cred că a înţeles. Noi avem încredere în Marga, ea a spus că nu a consumat nimic (n.r. droguri).

La momentul accidentului, Marga a fost foarte cooperantă. Era obosită, lucrase o noapte întreagă. Din cauza oboselii a făcut accidentul„, a completat Ioniţă.