Noi detalii în cazul dublei crime de la Bran. Ce au cerut procurorii, în speranţa de a elucida groaznica faptă

Ies la iveală noi date din ancheta dublei crime de la Bran. A fost reaudiat principalul suspect, care este și vărul victimei. Cei doi soți au fost măcelăriți pentru o palmă de pământ pe care o împărțeau cu bărbatul. În trecut, agresorul depusese de mai multe ori plângeri la Poliţie împotriva rudelor sale, de fiecare dată cazul fiind clasat.

27 ian. 2023, 19:46
Noi detalii în cazul dublei crime de la Bran. Ce au cerut procurorii, în speranţa de a elucida groaznica faptă

Procurorii care instrumentează cazul uciderii celor doi soţi din comuna Bran, găsiţi morţi în dormitorul casei lor, într-o baltă de sânge, au dispus o expertiză psihiatrică în cazul principalului suspect, vărul bărbatului şi vecin cu victimele.

Cei doi tineri căsătoriți ar fi fost măcelăriți cu bestialitate pentru o palmă de pământ pe care o împărțeau cu bărbatul. Anchetatorii au dispus de asemenea expertize ADN şi au audiat 8 martori în acest dosar.

„Până în prezent, a fost dispusă expertiză ADN şi va fi dispusă şi o expertiză psihiatrică. A fost reaudiat suspectul, în principal pentru a i se lua consimţământul la expertizare, dar şi pentru a fi verificate diferitele ipoteze despre mobilul faptei născute din probe dar şi din zvonul public”, au anunţat, joi, oficiali ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, conform News.ro.

Procurorii vor solicita o expertiză ADN pentru a se asigura, în baza urmelor găsite pe îmbrăcăminte şi pe încălţăminte, atât în casa în care a avut loc crima, cât şi în locuinţa principalului suspect, că acesta nu a avut un complice. Săptămâna aceasta, miercuri, procurorii au audiat opt martori în dosar, iar joi la audieri s-a aflat un alt martor.

Citeşte şi: Povestea înfiorătoare a unui copil român împins în fața trenului de doi adolescenți. Mama acestuia este în șoc: „Trăiesc un coșmar”