Noi dezvăluiri despre abuzurile lui Mircea Negulescu. Cum voia procurorul Portocală să doarmă arestaţii lui în celulă

O înregistrare cu fostul procuror Mircea Negulescu, aflat acum în spatele gratiilor, arată cum gândea un magistrat de elită de la DNA Ploieşti.

RomaniaTV.net
25 iul. 2020, 11:11
Noi dezvăluiri despre abuzurile lui Mircea Negulescu. Cum voia procurorul Portocală să doarmă arestaţii lui în celulă

Procurorul Portocală discuta cu un ofiter de politie judiciară despre un inculpat arestat preventiv, iar Negulescu, ajuns acum în aceeasi situatie, era revoltat că acesta a cerut o saltea, în loc „să doarmă pe o cracă”.

Mircea Negulescu: Intram intr-un d-asta de casa si mancam cate un salam, nu? La pranz, nu faceam asa? Nu mai poti frate ca s-a sesizat Viorel Dosaru (n.r. – fostul sef al IPJ Prahova). I-a bagat salteaua lu’ ala (lui Onea Nicolae de la Coni)? Gata s-a rezolvat…

Ionut Mitrea: Al dracu’ tigan, dormea pe paie cand era mic si acuma…

Mircea Negulescu: Care ma, cand avea paie..dormea pe o craca , da-l dracu’ de cioara, Onea ala de la Coni. Nu poa’ sa doarma in arest ma manca…, are salteaua naspa, sa-ti bagi p..a-n ma-sa.

Ionut Mitrea: Dormeo (n.r. – saltea Dormeo).

Mircea Negulescu: Dar oricum nu se stie cum a ajuns in arest, ca n-a facut nicio cerere. A venit salteaua singura, ba… e teleghidata ba, saltea teleghidata, bagi p…a-n ma-sa. Nu mai poate tiganu’, al dracu’, dormea pe o craca, ai vazut ciorile alea cum stau pe o craca. Al dracu’ nu poate decat pe Dormeo, frate… Aaa, baietii, toata lumea i-ar suge p..a.

Ionut Mitrea: Sa plateasca…

Mircea Negulescu: Stai ca ma ia capu’ acuma si il sun pe Viorel Dosaru si zic: ba, Viorele, baga frate 5 stele la arest ma, ce p..a mea? Un Dom Perignon, sampanie. Fetite nu le aduceti decat daca e weekend.

Ionut Mitrea: Da’ nu stiti cu ala, de-l dadea in ziar… ati vazut? Ca il scotea si il ducea la curve.

Mircea Negulescu: Se simte si el omu’ bine, sa…ce p..a mea”.

Procurorul Mircea Negulescu, supranumit „Portocală”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de cercetare abuzivă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis definitiv joi ca Mircea Negulescu să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Fostul procuror este acuzat că a falsificat probe şi a constrâns şi corupt mai multe persoane să facă denunţuri şi declaraţii mincinoase, în două dosare instrumentate pe vremea când era procuror la DNA Ploieşti, printre care şi dosarul „Tony Blair”.

Citeşte şi Procurorul Portocală a primit în arest un pachet cu trei prezervative şi o recomandare: „Să nu strângi din dinţi”