Noua Dacia Sandero va fi lansată în septembrie. Presa din Franţa a dezvăluit preţul maşinii

Lansarea noului model de Dacia Sandero a fost confirmată pentru luna septembrie 2020. Producătorul auto de la Mioveni, deţinut de Renault, va prezenta noua maşină, cel mai probabil, pe 7 septembrie.

RomaniaTV.net
27 iul. 2020, 12:21
Noua Dacia Sandero va fi lansată în septembrie. Presa din Franţa a dezvăluit preţul maşinii

Noua generaţie a modelului Sandero va fi lansată în toamna acestui an, au confirmat oficialii Dacia, citaţi de Motorsactu.com. Jurnaliştii francezi scriu că iniţial era vorba despre informaţii neoficiale, care au fost, însă, confirmate.

Preţul de pornire pentru noua generaţie Dacia Sandero va fi de 9.000 de euro. Noua maşină va veni şi cu multe îmbunătăţiri.

Imagini spectaculoase! Noua Dacia Logan 2021, surprinsă pe șosele în teste, înainte de lansarea de la Paris

Noul Sandero va crește în dimensiuni, iar spațiul din interior va fi și el mai generos. De asemenea, și volumul portbagajului va fi mai mare.

Consola centrală va fi complet schimbată și va fi asemănătoare cu cea de pe Renault Clio 5. Astfel, sistemul de infotainment va fi urcat pe partea de sus a bordului, iar ecranul va avea o dimensiune de 9.3 inchi, notează Spotmedia.ro.

Dacia a înregistrat în luna mai cea mai mare scădere a vânzărilor de pe piaţa din Germania

Noua generaţie Sandero va împarți aceeași platformă cu Renault Clio, Captur și Nissan Juke. În privinţa motorizărilor, Noul Sandero va fi propulsat şi de motorul TCe 100, care poate fi comandat pe Dacia Duster încă de anul trecut.

Dacia Sandero a fost cea mai înmatriculată maşină în Spania în luna mai: S-au înregistrat 1.570 de clienţi noi