Noul Gigi Becali nu mai suportă înjurăturile: „Nu mai vorbesc cu tine până nu te linişteşti”

Spre deosebire de vremurile în care jignea şi aplica şi unele corecţii persoanelor care îl confruntau sau care îl enervau din diverse motive, Gigi Becali şi-a schimbat obiceiurile, odată ce s-a apropiat din ce în ce mai mult de cele sfinte.

21 nov. 2023, 10:28
Noul Gigi Becali nu mai suportă înjurăturile: „Nu mai vorbesc cu tine până nu te linişteşti”

Gigi Becali a lăsat în urmă episoadele regretabile în care a înjurat şi chiar agresat jurnalişti, acum având un discurs mult mai calm şi împăciuitor. Patronul Fcsb s-a dedicat din ce în ce mai mult credinţei şi s-a înconjurat tot de oameni cu aceleaşi valori, iar cei ce îl cunosc cel mai bine spun despre el că transformarea latifundiarului este una spectaculoasă.

Dumitru Dragomir, invitat la Fanatik, a declarat că Becali nici nu mai suportă în jurul lui oamenii care înjură foarte vulgar sau care fac referire la cele sfinte într-un mod batjocoritor, dar nici atunci nu reacţionează agresiv, ci preferă să se depărteze.

„La el acum poți să-i faci orice, numai să nu înjuri, să nu vorbești despre dogme. Să nu înjuri înjurături urâte. Cu mine am asistat, s-a ridicat și a plecat. S-a dus și s-a întors și a zis că dacă mai înjuri de Paști, Dumnezei, nu mai vorbesc cu tine. Sau când te liniștești vin, vorbesc cu tine”, a răspuns Dragomir.

Întrebat dacă Gigi Becali obişnuieşte să-i dea afară pe cei care ăl deranjează prin limbajul folosit, Dragomir a explicat care este reacţia patronului FC Fcsb.

Citeşte şi: Cine este Cezar Ionașcu, unul dintre cei mai controversați influenceri. Fostul avocat s-a iubit cu Ozana Barabancea

„Nu, pleacă el și când te liniștești se întoarce. El n-ar spune un cuvânt urât și dacă-l bați”, a adăugat Dragomir, pentru sursa citată.

De altfel, de ceva vreme, Becali a declarat că, odată ce va renunţa la fotbal ar vrea să se mute lângă o mănăstire, acolo unde deja construieşte case pentru el şi familia sa.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie.

Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, își explica Gigi Becali marele vis.

Citeşte şi: Anunț-bombă în lumea muzicii! Adrian Minune și Horia Moculescu pregătesc un duet de excepție: „Va fi unul din momentele de vârf ale galei”