Novak Djokovic ratează un nou turneu de top pentru că nu este vaccinat. Ce se va întâmpla la US Open 2022

Novak Djokovic, care nu poate intra în Canada deoarece nu este vaccinat împtriva Covid-19, s-a retras de la turneul ATP Masters 1.000 de la Montreal.

05 aug. 2022, 17:26
Novak Djokovic ratează un nou turneu de top pentru că nu este vaccinat. Ce se va întâmpla la US Open 2022
Novak Djokovic ratează un nou turneu de top pentru că nu este vaccinat

Novak Djokovic ratează un nou turneu de top pentru că nu este vaccinat. Sârbul are şanse tot mai mici de a juca pe continentul nord-american din cauza unei modificări bruşte a protocoalelor Covid-19 din SUA şi Canada. Astfel, Novak Djokovic s-a retras de la turneul de categorie ATP 1000 de la Montreal și sunt șanse minime ca fostul lider mondial să evolueze la US Open 2022.

Specialiștii au decis: Novak Djokovic este cel mai bun jucător de tenis din istorie. Cum arată TOP 5 și pe ce loc se află Ilie Năstase

SUA impun ca persoanele să prezinte o dovadă de vaccinare pentru a intra în ţară, iar jucătorul sârb, recent câştigător de la Wimbledon, ar urma să rateze turneul newyorkez programat în perioada 29 august-11 septembrie. În ianuarie 2022, Novak Djokovic a fost expulzat din Australia, unde urma să joace la Australian Open.

Novak Djokovic, primul interviu după scandalul din Australia: Nu sunt antivaccinare, dar prefer să sacrific trofee decât să fiu forţat să mă vaccinez 

În cazul US Open 2022, organizatorii au precizat că, dacă nu există certificat de vaccinare în vigoare pentru jucători, ei vor respecta poziţia guvernului SUA cu privire la călătoriile în ţară pentru cetăţenii nevaccinaţi din afara SUA. Novak Djokovic a declarat săptămâna trecută că se pregăteşte pentru US Open 2022, unde speră să fie admis chiar dacă nu s-a vaccinat.