„Nu făceam avort, nu ieşeam din relaţia aia”. Theo Rose ar fi rămas alături de Alex Leonte, dacă ar fi avut un copil

Thoe Rose a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Bursucu, unde a făcut mai multe confesiuni din viața personală extrem de sinceră și asumată.
Alina Costache
03 apr. 2024, 16:53

Theo Rose a vorbit despre fosta sa relație, ce s-a încheiat în urmă cu mai bine de un an.  Unul dintre subiectele dezbătute de artistă a fost și relația pe care a avut-o timp de 5 ani de zile cu Alex, tânărul căruia i-a spus adio înainte de a-l cunoaște pe Anghel Damian. Fanii nu au fost șocați atunci doar de această ruptură, ci și de faptul că vedeta a făcut un copil cu regizorul la câteva luni după ce s-au cunoscut, în timp ce a stat alături de nepotul lui Nea Marin o lungă vreme, fără gândul de a-și întemeia o familie. În acest sens, Theo Rose explică ce s-ar fi întâmplat cu viața sa sentimentală, în cazul în care ar fi devenit, fără voia sa, mamă alături de Alex.

S-a aflat legătura dintre Bursucu și Theo Rose: „Dacă se legau lucrurile și noi doi am fi fost împreună?”. Care este cea mai mare dezamăgire a artistei

„Nu mă gândeam la asta, cred că declarativ da. Alex e un băiat foarte frumos, iar când discutam noi și ne imaginam cu va fi copilul mi se părea tare, doar că nu.. nici eu pentru el nu am fost ce avea nevoie, nici el pentru mine până la capăt, noi am fost 5 ani împreună. O lungă perioadă a fost fix ce aveam nevoie și ne-am ajutat foarte mult.

Eu nu cred că lucrurile astea apar întâmplător. Nici nu s-a întâmplat, că dacă s-ar fi întâmplat, eu nu făceam niciun fel de avort, probabil nici nu ieșeam din relația aia din proprie inițiativă. Nu știu cum o-i fi făcut.”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Theo Rose abia așteaptă să mai aducă pe lume un copil, după Sasha. „Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine”

La scurt timp după ce a confirmat relația cu Anghel Damian, Theo Rose mai uimea la vremea aceea cu o veste: vedeta anunța fericită că va deveni mămică pentru prima dată. Astfel, artista spune că acest lucru nu a fost deloc gândit și cântărit de către ea și partenerul de viață, care s-au lăsat duși de val, de iubire și de instinctul momentului prezent.

Noi nu am discutat prea mult înainte de a face copilul. După, când am discutat, m-am gândit că a trebuit să se nască, s-a născut pentru el, are viața lui, dar mă bucur, eu cred despre mine și el că suntem doi oameni buni, el e și deștept. Cred că și datorită familiilor noastre, care se implică activ în viața lui Sasha, vom crește un băiat bun, mișto. Dacă eu pot să aduc un plus, ceva bun la lumea asta prin existența copilului meu, o să fiu foarte fericită.”, mai spune solista.

 

Ce spune despre femeile care nu vor copii
Theo Rose și-a dat cu părerea și despre femeile care trăiesc ani de zile într-o relație și spun că nu-și doresc copii. Vedeta nu crede în această afirmație, ci este sigură de faptul că acest lucru este din cauza faptului că ele nu au găsit încă persoana potrivită.

„Da (n.r. îl iubește mult pe Anghel). Eu cred că dacă o femeie zice că nu-și dorește copii în timpul unei relații, nu-și dorește copii cu el.”, a completat Theo Rose.

 

Theo Rose abia așteaptă să mai aducă pe lume un copil, după Sasha. „Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine”

După ce a născut, Theo Rose a avut de luat decizii importante fiindcă prioritățile ei s-au schimbat considerabil. Anul trecut, artista l-a adus pe lume pe Sasha, la scurt timp după ce a început o relație cu Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul” în care și ea a jucat până de curând.

Chiar dacă se descurcă greu cu toate responsabilitățile și activitățile din viața lor, cei doi își vor face timp pentru pasul cel mare. Anghel Damian a cerut-o de soție pe Theo Rose și urmează să facă nunta în viitorul apropiat.

Citește și Cântăreața Ruby a oferit cea de-a șasea amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13: „Le-ai luat-o de sub nas, chef!”

„Îmi place foarte tare viața de mamă. Mă distrez mult mai mult, dar ce-i drept am și făcut o schimbare. Primele luni au fost mai grele, din momentul în care am început lucrul din nou. Pentru că au fost toate activitățile astea în paralel și atunci a fost greu. Eram tot timpul tracasată, obosită și nu mai știam pe unde să scot cămașa.

Dar a fost nevoie de lunile alea ca să pot la un moment dat să trag linie și să zic, ‘Stai așa un pic, că eu trebuie să fac o schimbare în programul meu, fiindcă acum avem alte priorități’. Așa că, ușor-ușor am început să-mi organizez programul.

Astfel încât, în mare parte dintre zilele săptămânii să fiu după ora 17.00 să fiu acasă cu copilul meu. Dacă nu chiar toată ziua, am câteodată și norocul ăsta”, a povestit Theo Rose în emisiunea Vorbește lumea.

Theo Rose a mărturisit că Sasha este exact copilul pe care și l-a dorit mereu. „E bine Sasha. O să facă 10 luni acum în aprilie. A învățat să bată din palme. Ne strigă, ‘mama’, ‘tata’. A început să gângurească. Ne distrăm. E un copil bun. Nu bolește. Adică la răceală sau așa a trecut bine. Nu e plângăcios fără motiv”, a mărturisit artista.

Theo Rose și Anghel Damian își mai doresc un copil

Cei doi tineri părinți au mărturisit că își mai doresc copii în viitorul apropiat.

„Sasha e de vină pentru asta. A fost o experiență mult prea frumoasă și am zis că… Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine. Eu pentru că am trecut prin toate cele, naștere, post partum și asta. Am zis, ‘Bă, hai să-mi dau puțin timp, că nu e chiar așa simplu’. Mai crește puțin băiatul, să ne putem înțelege cu el.

După aia, să dea Dumnezeu să mai fie… Dar Anghel, el ar vrea și acuma. Să facem, nu are nicio problemă. Grădiniță, tată. Îi place și lui foarte tare. Mă ajută. Adică nu-și dorește pentru că e simplu pentru el să facă parte din asta. El participă activ la creșterea lui Sasha.

Merge cu el. Doar el a fost cu Sasha la doctor. Și-a organizat și el timpul. Dacă-mi spune, ‘Acuma am și eu… Trebuie să mă pun să scriu, două ore..’. Da, tată. Eu stau cu copilul. Mama contează în chestia asta”, a mărturisit Theo Rose.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!