Nunta anului în România! Fiica vrăjitoarei Vanessa se mărită! Meniul fastuos cuprinde friptură de cămilă şi de struţ

Nuntă de lux în familia prezicătoarei Vanessa! Fata acesteia se căsătorește. Mirii s-au cunoscut azi pentru prima dată.

26 mai 2022, 16:57
Nunta anului în România! Fiica vrăjitoarei Vanessa se mărită! Meniul fastuos cuprinde friptură de cămilă şi de struţ

Fiica vrăjitoarei Vanessa se mărită! Părinții i-au pregătit o petrecere fastuoasă, iar invitații vor fi serviți cu preparate culinare dintre cele mai scumpe. Printre cele mai scumpe, friptură din carne de cămilă adusă din Egipt, dar şi de struţ. Nunta are loc într-unul dintre cele mai scumpe restaurante de pe lângă Bucureşti.

Aşa cum era de aşteptat, atmosfera va fi întreţinută de unii dintre cei mai apreciaţi manelişti. Printre aceştia, Adrian Minune, care a şi deschis nunta, Tzancă Uraganu şi Florin Salam. Alături de aceştia, va evolua şi o formaţie din Grecia.

Petrecerea va ţine până în zori.

Citeste si Ai văzut vreodată cum se taie o cămilă? Ce mâncăruri poţi prepara din acest animal | VIDEO şi FOTO

Vrăjitoarea Vanessa, condamnată definitiv după ce a ţepuit-o pe Oana Zăvoranu

În 2016, vrăjitoarea Vanessa (Roxana Lider) şi vrăjitoarea Melissa (Rada Mincă) au fost condamnate la 3 ani de închisoare cu suspendare şi la plata a 10.000 de euro către Oana Zăvoranu. în 2011, cele două au determinat-o pe Oana Zăvoranu să încheie mai multe contracte de vânzare a unor bunuri mobile și imobile sau contracte de împrumut cu garanție imobiliară la un preț subevaluat în raport cu valoarea de piață, această activitate fiind, de fapt, cămătărie disimulată. Vedeta a fost deposedată astfel de bunuri şi bani, iar ulterior a fost şantajată şi ameninţată de cele două vrăjitoare.

În timpul procesului, Oana Zăvoranu a declarat că le-a dat vrăjitoarelor Melissa și Vanessa mari sume de bani și un autoturism de lux pentru a o scăpa de „farmece”. Ea a recunoscut în faţa magistraţilor că suferea de depresie după despărţirea de Pepe. În acea perioadă, a fost contactată de vrăjitoarea Vanessa, care i-a spus că vrea să o ajute să iasă din depresie, după ce aflase de la televizor de problemele pe care vedeta tv le avea în căsnicie.

Inițial, Oana Zăvoranu ar fi refuzat, însă, ulterior, a acceptat să o viziteze pe vrăjitoare, care i-ar fi „ghicit” că are „farmece” făcute de mama ei, Marioara Zăvoranu. În urma unei întâlniri cu cele două vrăjitoare, vedeta ar fi acceptat să le dea sume mari de bani, dar și un autoturism Porsche Cayman, mașina urmând a fi incinerată, pe motiv că era „blestemată”.

Citeste si Cătălin Botezatu a mers la vrăjitoare: „Am avut momente de slăbiciuni”