O angajată de la Spitalul Militar Focşani a murit infectată cu coronavirus

O angajată de la Spitalul Militar Focșani, în vârstă de aproximativ 50 de ani, infectată cu coronavirus, a murit, sâmbătă seara, într-un spital din București.

RomaniaTV.net
05 apr. 2020, 04:41
O angajată de la Spitalul Militar Focşani a murit infectată cu coronavirus

Potrivit editiedevrancea.ro, femeia lucra ca personal auxiliar la Spitalul Militar Focșani. Angajata spitalului ar fi suferit de diabet, iar infecția cu coronavirus i-a fost fatală.

Fiul femeii, suspect de COVID-19, se află, la rândul său, internat în spital.

Potrivit unor surse din cadrul spitalului, restul angajaților Spitalului Militar Focșani, depistați cu coronavirus, sunt într-o stare bună.

Conform datelor oficiale,  aproape 360 de cadre medicale din toată țara sunt infectate cu noul coronavirus.

Citeşte şi CORONAVIRUS. Avertismentul OMS: Dacă statele se grăbesc să ridice restricţiile, virusul s-ar putea reactiva

Fratele ambasadorului României la Paris a fost diagnosticat cu COVID-19

Fratele cel mic al ambasadorului României în Franța, Luca Niculescu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, el fiind asistent medical la Spitalul de boli infecțioase Victor Babeș din Capitală.

Am mai scris aici despre fratele meu cel mic, asistent medical la Victor Babeș, aflat, alaturi de colegii săi, în prima linie a luptei cu pandemia. Mi-a spus însă azi că se numără printre cei diagnosticați cu Covid 19. A avut echipament corespunzător, s-a protejat conform normelor, a respectat toate regulile stricte din spital și din afara lui. Dar, după cum știm, virusul e foarte contagios.

Citeşte şi Maneliştii ar trebui să-i convingă pe oameni să stea în case. Propunerea unui medic român din SUA în vreme de coronavirus

Și aici, în Franța, sunt atinși mulți medici, asistenți, infirmiere. În seara asta, Petre e internat în salonul de care se ocupa până acum, se simte bine și are o mare dorință : să se însănătoșească rapid, ca să îi îngrijească din nou pe «paciențîi lui»”, a scris Luca Niculescu pe Facebook.