O influenceriță care s-a căsătorit cu ea însăși a anunțat divorțul la doar câteva ore distanță: „Sunt insuportabilă!”

O influenceriță în vârstă de 25 de ani a anunțat că s-a căsătorit cu ea însăși, iar după două zile a decis să divorțeze.

15 mart. 2023, 08:36
O influenceriță care s-a căsătorit cu ea însăși a anunțat divorțul la doar câteva ore distanță: „Sunt insuportabilă!”
O influenceriță s-a căsătorit cu ea însăși

Sofi Maure, o influenceriță în vârstă de 25 de ani din Argentina, a șocat o lume întreagă atunci când a anunțat în mediul online că s-a căsătorit cu ea, însă după două zile a divorțat.

„Azi, într-unul dintre cele mai importante momente din viața mea, am cumpărat o rochie de mireasă și am făcut un tort de nuntă pentru a mă căsători cu mine”, a scris aceasta.

Citește și: O femeie din Brazilia și-a unit destinele cu o păpușă din cârpe. Ce a declarat aceasta despre iubirea vieții sale

Sofi are 500.000 de urmăritori pe Instagram și Twitter, iar pe 20 februarie a afăcut marele anunț că s-a căsătorit cu ea, în timp ce poza în rochia de mireasă. Unii dintre urmăritori au sprijinit-o, însă acest lucru nu a fost suficient pentru ea, așa că, la o zi de la eveniment, tânăra influenceriță a menționat că divorțul este iminent.

„Sunt căsătorită cu mine și nu mai suport! Înțeleg de ce există problema divorțului în cadrul familiilor”, a mai spus ea.

Evident că urmăritorii ei nu s-au abținut de la glume.

„Ai găsit un avocat bun?” sau „Orice pentru un tweet și atenție”, au fost doar două dintre reacțiile acestora.

Citește și: O femeie s-a îndrăgostit de un covor și s-a căsătorit cu el: „L-am cumpărat acum un an și le-am spus tuturor cât de mult îl iubesc”

Gemenele care s-au căsătorit cu același bărbat

Un alt mariaj mai puțin obișnuit vine din India, unde două surori gemene s-au căsăstorit cu același bărbat pentru a nu fi despărțite niciodată.

Și culturistul kazah Yuri Tolociko a șocat atunci când a luat-o de nevastă pe Margo, păpușa lui gonflabilă.