O mașină de spălat a explodat din cauza unei brichete uitate într-un buzunar. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care o mașină de spalat a explodat din cauza unei brichete uitate într-un buzunar.

07 apr. 2023, 16:28
O mașină de spălat a explodat din cauza unei brichete uitate într-un buzunar. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere
Momentul în care o mașină de spălat a explodat

Un bărbat a ieșit din spălătoria de rufe doar cu câteva secunde înainte ca o mașină de spălat să explodeze din cauza unei brichete uitate în buzunarul unei perechi de blugi. Totul s-a întâmplat în Spania.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere și mai apoi au ajuns și pe reșelele sociale. Imaginile au devenit virale pe Twitter și au strâns peste 28 de milioane de vizualizări.

Citește și: Amendă uriaşă primită de un celebru magazin, după ce a refuzat să înlocuiască o maşină de spălat stricată

În imagini se vede cum o mașină de spălat pur și simplu a sărit în aer, distrugând ferestrele și ușile clădiriii, relatează timesnownews.com.

Citește și: Opt obiecte pe care să nu le pui niciodată în mașina de spălat vase

Un bărbat a ieșit din spălătorie cu doar câteva secunde înainte. După ce imaginile au fost publicate în mediul online, internauții au reacționat.

„În calitate de om de știință experimentat în domeniul incendiilor, cu peste un deceniu de experiență în domeniu, pot atesta faptul că anumite obiecte lăsate în buzunare pot transforma un aparat electrocasnic aparent inofensiv într-o bombă cu ceas”, a scris un utilizatir Twitter.

Gazul dintr-o brichetă este extrem de inflamabil și poate fi suficient pentru a umple o mașină de spălat cu fum, dacă aceasta se sparge în timpul ciclului de spălare.