O nouă tragedie! A murit subit, de cancer pulmonar! Anunţul a fost făcut acum

O nouă tragedie cutremură lumea mondială a modei, după ce un mare designer vestimentar a decedat recent în spital, din cauza unui cancer pulmonar. Vestea a venit ca un şoc pentru fanii creatorului.

RomaniaTV.net
09 mai 2019, 18:07
O nouă tragedie! A murit subit, de cancer pulmonar! Anunţul a fost făcut acum

Celebrul creator de modă tunisian Max Azria, preferat de nume mari ale Hollywood-ului precum Angelina Jolie, Halle Berry şi Drew Barrymore, a murit la vârsta de 70 de ani, din cauza unui cancer pulmonar, potrivit The Hollywood Reporter.

Lumea muzicii este în doliu! Un celebru DJ a murit într-un accident stupid 

Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii casei de modă BCBGMAXAZRIA, printr-un mesaj publicat pe platforma de socializare online Instagram.

„Max a fost un adevărat vizionar, care a definit categoria modei contemporane”, se arată în acelaşi mesaj. Potrivit platformei Women’s Wear Daily, creatorul de modă a murit într-un spital din Houston, statul american Texas, luni.

În 1989, Azria a înfiinţat BCBGMAXAZRIA, iar, în 1998, a cumpărat brandul francez Herve Leger, pe care l-a relansat în 2007, cu o colecţie de ţinute mulate, cunoscute ca „rochii bandaj”, care au devenit apoi unul dintre simbolurile anilor 2000 în domeniu. În 2008, Azria a lansat BCBGeneration, un brand dedicat publicului tânăr. În afară de atelierul dedicat Haute Couture şi colecţiile lansate la Săptămâna modei de la New York, brandul BCBG includea şi linii „prêt-à-porter” comercializate în toată lumea.

Doliu în politică. S-a stins din viaţă la spital, în urmă cu puţin timp. Avea doar 41 de ani, lasă în urmă un copil orfan 

În 2017, la aproximativ cinci luni după ce BCGB a intrat în faliment – Azria părăsise compania în 2016 -, Marquee Brands a achiziţionat acest brand, alături de Herve Leger, pentru 108 milioane de dolari. Halle Berry, Drew Barrymore, Fergie, Britney Spears, Kim Kardashian, Miley Cyrus, Lindsay Lohan, Michelle Williams şi Paris Hilton se numără printre starurile care au ales ţinute semnate de Azria. În ianuarie anul acesta, compania BCBGMAXAZRIA a sărbătorit 30 de ani de la înfiinţare cu o colecţie promovată de top-modelul Rosie Huntington-Whiteley, soţia actorului Jason Statham.

Brigitte Sfăt, dezvăluiri şocante. „L-am găsit mort. Se uita spre tavan, a murit cu ochii deschişi”


loading...