Oana Lis a RECUNOSCUT! Cu EL l-ar ÎNŞELA pe Viorel FOTO

Oana Lis nu se mai sfieşte să recunoască că dragostea pentru Viorel Lis a început să se stingă. Recent, fanii vedetei au fost luaţi prin surprindere, când aceasta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu bărbatul care i-a sucit minţile şi cu care ar fugi şi la capătul celălalt al Planetei.

RomaniaTV.net
09 apr. 2015, 13:29

Oana Lis nu ştie cum să scape de anumite rezultate ale alegerilor pe care le-a făcut în urmă cu câţiva ani. Fiindcă nu mai poate sta alături de Viorel Lis, Oana Lis a avut curajul să le arate tuturor bărbatul pentru care ar face orice.

Viorel Lis, noapte incendiară pentru Oana de ziua ei: „I-am pregătit un pat…”

De curând Oana Lis a postat pe contul său de socializare o fotografie cu celebrul actor şi fotomodel, Jason Statham. Actorul apare stând lângă o maşină sport de lux, lăsând impresia că ar aştepta pe cineva. Fiindcă poza era tocmai bună de a da naştere la numeroase controverse, Oana Lis a scris şi un mesaj, care i-a pus pe fani pe gânduri.

„Viorelee, am plecat. Mă întorc repedee!!!…”, a fost mesajul care a însoţit fotografia Oanei Lis. Pentru că această acţiune a fostului edil nu a fost chiar pe placul tuturor, câţiva fani i-au transmis Oanei Lis şi câteva comentarii răutăcioase, ca de exemplu: „Nu uita să validezi cardul că e controlul în tramvai!”, ” Nu te grăbi prea tare…ar fi păcat!”.

Citeşte şi  Supărată pe cei care o critică din cauza sânilor lăsaţi, Oana Lis anunţă că va poza nud