Oana Lis, afectată de societatea din România. Ce a distribuit pe rețelele de socializare: ”Nu vă mai întrebați de ce vă simțiți singuri și depresivi”

Oana Lis a distribuit în mediul online un mesaj care i-a speriat pe urmăritorii acesteia. Soția lui Viorel Lis a făcut niște mărturisiri care au luat prin surprindere toți internauții.

27 nov. 2023, 15:59
Oana Lis, afectată de societatea din România. Ce a distribuit pe rețelele de socializare: ”Nu vă mai întrebați de ce vă simțiți singuri și depresivi”

Oana Lis este una dintre cele mai cunoscute femei din România, mai ales după ce a dat dovadă de iubire și curaj pentru Viorel Lis, lucru de care oamenii erau sceptici, mai ales că majoritatea au speculat că Oana îi stă alături omului de afaceri datorită banilor.

Citește și Viorel Lis, declarații cu lacrimi în ochi despre soția lui, Oana: “Nu mă așteptam să facă asta!”

Dar, în timp, banii s-au dus, însă iubirea a rămas aceeași.

Acum, ajunsă la vârsta de 44 de ani, soția lui Viorel Lis a trecut prin nenumărate situații neplăcute, dar și multe greutăți.

În prezent, Oana nu are o viață liniștită, având în vedere situația în care se află Viorel Lis, care are multe probleme de sănătate.

Nici la partea financiară lucrurile nu merg foarte bine, însă blonda nu s-a dat bătută niciodată, ba chiar a ajuns să vândă anumite obiecte din casă pentru a se putea întreține în continuare, atât pe ea, cât și pe soțul ei, Viorel Lis.

Din acest motiv, foarte mulți oameni o urmăresc cu drag pe rețelele de socializare, acolo unde blonda postează momente importante din viața ei.

Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când a distribuit un mesaj de-a dreptul emoționant, la care foarte mulți oameni au reacționat.

Oana nu a putut să privească neputincioasă când a văzut situația de-a dreptul dureroasă, așa că a intervenit imediat.

În urmă cu puțin timp, pe contul ei oficial de Facebook, Oana Lis a distribuit o postare realizată de o persoană care a sărit de mai multe ori în ajutorul oamenilor aflați la necaz.

Oana Lis: ”Chiar așa prețios a devenit timpul nostru?”

Mai exact, persoana respectivă a scris un mesaj și a adăugat o poză cu un bărbat căzut la pământ, pe lângă care au trecut mulți oameni, dar nu i-au sărit în ajutor.

Te-ar putea interesa și Oana Lis, anunţ neaşteptat despre soţul ei. Cei doi trec prin momente dificile: „Mi-a zis Vio că gata!”

Ei bine, când a văzut postarea și mesajul, soția fostului edil al Capitalei nu a stat pe gânduri și l-a distribuit imediat pe pagina ei oficială.

Din cuvintele scrise de bărbatul respectiv se înțelege că mulți oameni rămân indiferenți la anumite situații pe care le văd pe stradă și nu numai.

Astfel, prin gestul său de a distribui postarea, vedeta a dat de înțeles că este în totalitate de acord cu cele spuse în mesajul cutremurător.

„Note to humanity….Aceasta este a 2-a!!!! Persoană pentru care sun la ambulanță în decurs de 1 an. A 2-a!!!Domnul din imagine a căzut pe stradă. Prin știe ce modalități neștiute Universul, Dumnezeu, (take your pick) mi-a zis: ia mergi tu pe jos să te tunzi si ia-o pe unde nu ai mai luat-o până acum. La întoarcere, între blocuri l-am găsit pe domnul întins pe jos….

Din depărtare vedeam oameni trecând pe lângă el care se uitau la ceva și mergeau mai departe….am rămas prost când am ajuns în dreptul lui și am realizat la ce se uitau…

Am sunat instant la salvare, apoi mi-am adus aminte tot prim ajutorul posibil învățat si de la fratele meu și de pe Youtube și de la prieteni doctori și l-am acordat. Eu înțeleg ca s-a scumpit laptele și mâncarea de pisici și  nivelul de trai, dar chiar așa prețios a devenit timpul nostru încât nu putem ajuta un bătrân căzut pe stradă???

Anul trecut, în Vinerea Mare, un bătrân a dat cu capul de asfalt fix la 50m în fața noastră (eram cu 2 prieteni la scară). Până să ajungem noi în fugă la el mai erau vreo 2 persoane care se uitau și ne ziceau nouă să sunam la salvare în timp ce mergeau cu sacoșa plină înspre casă și își făceau cruci cu Doamne ferește. Ai auzit vreodată de vorba aia ce dai aia primești??

Nu vă mai întrebați de ce va simțiți singuri depresivi, anxioși, fără prieteni, că vă fură statul, vă simțiți neîndreptățiți etc atâta timp cât prețuiți lucruri și folosiți oameni, atâta timp cât nu vă pasă nici de un bătrân căzut pe stadă……cauza nu sunt traumele din copilărie sau, ce a făcut străbunica acum 200 ani pe linie paternă, că ai fost bătut în școală, dezechilibre energetice și așa mai departe, cauza cauzelor e o lipsă de iubire si nepăsare față de ceilalți, orice altceva sunt doar efecte. Note for humanity….. DO GOOD… E singurul lucru pe care îl iei după tine…”, a fost mesajul pe care Oana Lis l-a distribuit pe pagina sa de Facebook.