Oana Lis, făcută praf de fani pe reţelele de socializare! Incredibil, cum s-a afişat vedeta: „Eşti beată mangă” FOTO

Oana Lis a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu ea în care se uită cam ciudat. Imaginea este însoțită și de un mesaj la fel de bizar!

08 iul. 2020, 15:18
Oana Lis, făcută praf de fani pe reţelele de socializare! Incredibil, cum s-a afişat vedeta: „Eşti beată mangă” FOTO

„Bună! Ce iti spune privirea mea!?…”, a scris Oana Lis, iar fanii au avut numai reacții negative la postarea divei și au criticat-o cu vârf și îndesat. Unul dintre internauți chiar i-a spus că este „beată mangă”!

„Esti beata manga”, a scris el, iar replica vedetei a venit imediat: „As vrea eu!”.

Oana Lis, mărturisiri sfâşietoare despre marea traumă a viţeii sale. „Eu te-am făcut, eu te omor!”

Oana Lis a mărturisit că este „o persoană care nu are vicii”, așa că poate „să bea un pahar două de vin”. Mai mult, soția lui Viorel Lis a mărturisit că nu mai iese în cluburi, nu fumează, nu joacă jocuri de noroc, astfel că „nu e nici o problemă să faci o băută din când în când”.

Oana Lis, mărturisire CUTREMURĂTOARE. „Mi-a fost foarte greu să trec peste TRAUMA VIOLULUI”

„Mă amuză, toate comentariile astea mă amuză, tocmai de aia le și provoc. Eu nu pot să pozez într-o persoană perfectă cum pozează multe, pun numai poze editate, acolo mi se văd cearcănele, era doar o poză din 100. Încerc să fiu cât mai autentică. Din păcate lumea mă compară cu alte persoane care par perfecte, dar când le vezi în realitate numai perfecte nu sunt” a mai spus Oana Lis.