Oana Lis, diagnosticată cu cancer. Cum se simte soţia lui Viorel Lis după ce a fost operată: „Nu aveam niciun simptom!”

Oana Lis a fost diagnosticată cu o formă de cancer de piele şi a făcut totul public abia acum, la o lună de la vestea teribilă, după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

27 mart. 2023, 22:45
Oana Lis, diagnosticată cu cancer. Cum se simte soţia lui Viorel Lis după ce a fost operată: „Nu aveam niciun simptom!”
Oana Lis, diagnosticată cu cancer. Cum se simte acum soţia lui Viorel Lis: "Nu aveam niciun simptom!"

Oana Lis, diagnosticată cu cancer. Soția lui Viorel Lis a dezvăluit că a fost diagnosticată acum o lună cu o formă de cancer de piele.

„Nu pot să zic că sunt de nota 10, în cea mai bună formă. Nu am vorbit pe internet. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Nu aveam niciun simptom. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele. Eu aveam o pată. O aveam de doi ani de zile și am văzut că s-a mărit. Nu m-am dat cu creme, nu a dispărut, dar mă și obișnuisem cu ea. Mi se părea ceva ciudat și mi s-a spus că este periculos, că trebuie să fac o biopsie. Este un carcinom malign”, a spus Oana Lis în emsisiunea La Măruţă.

Citeşte şi: Momente de cumpănă pentru Oana Lis! Soția lui Viorel Lis a ajuns la capătul puterilor: ”Am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng”

Oana Lis a fost deja supusă unei intervenții chirurgicale. „Nu am vorbit decât cu câteva persoane. A fost perioadă destul de grea. Încă mai am niște dureri după intervenție. Acum realizez. Eu n-am avut nicio operație până acum, decât cea de apendicită. Am 44 de ani. Viorel stând acasă, în ziua în care am fost la clinică nu puteam să conduc, m-am întors cu taxi. Și oamenii puternici au nevoie de sprijin. În ultimele trei săptămâni, pare că eram foarte fericită și foarte veselă. Am vrut să nu spun nimănui decât abia acum, când sunt cât de cât ok. Nu sunt puternică mereu. Am momente în care cad, în care plâng. Am și eu nevoie de o îmbrățișare, să mă întrebi ce fac, să mergi cu mine la doctor. În fiecare zi luna asta m-am rugat”, a dezvăluit Oana Lis.

Citeşte şi: Oana Lis a postat o fotografie șocantă! Fanii sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a vedetei. „Cine te iubește sa te iubească și când nu te simți bine”

„Haideți să mergem la medic! Eu 90% dintre analize mi le-am făcut gratis. Cât avem bani de anumite lucruri, sănătatea trebuie să fie importantă. Mai ales când ai grijă de altcineva, uiți să ai grijă de tine”, a fost mesajul transmis de Oana Lis.