Oana Roman, desfiinţată de Iulia Albu

Toate femeile sunt frumoase in ziua nuntii, fara exceptie, sustine Iulia Albu, insa aceasta a remarcat cateva elemente care s-au potrivit ca nuca-n perete la rochia de mireasa a Oanei Roman.

RomaniaTV.net
17 iun. 2014, 19:24
Oana Roman, desfiinţată de Iulia Albu

Iulia Albu a declarat că machiajul Oanei Roman a lăsat de dorit. Acesta a reusit sa strice prin excelenta „stralucirea legendara” a miresei. Pe langa toate lucrurile mai putin placute, tinuta a avut si cateva lucruri chiar „la locul lor”.

„Nu mi-a marcajul inutil din zona de sub sani care anuleaza croiul lejer, buchetul mult prea mic si care arata ca o bomboana gata de a fi devorata, asortarea copilului la buchet(TOO MUCH is too much!) machiajul extrem de vulgar si nuanta parului. DA! TOATE femeile sunt frumoase in ziua nuntii fie ca sunt slabe, grase, blonde, brunete sau roscate, INSA ceea ce le face frumoase este acea stralucire legendara pe care nu am vazut-o pe chipul Oanei din cauza machiajului ce parea aplicat cu bidineaua. Pacat”, a spus Iulia Albu, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Oana Roman a izbucnit în lacrimi la propria nuntă. Vezi ce s-a întâmplat în timpul valsului VIDEO

Vezi şi: Oana Roman nu a fost furată în noaptea nunţii. Vezi ce s-a întâmplat la petrecere

Oana Roman este în culmea fericirii. Vedeta s-a căsătorit religios şi şi-a botezat fetiţa. Vedeta a fost condusă către altar de tatăl său, cu toate că înainte de eveniment s-a vehiculat informaţia că Petre Roman ar fi refuzat invitaţia tocmai pentru a evita un moment neplăcut prin reîntâlnirea cu fosta sa soţie.

Citeşte şi Emoţii pentru Oana Roman. Mesaj SURPRINZĂTOR cu câteva ore înainte de NUNTĂ şi botez

După ceremonia religioasă, a urmat petrecerea de la Palatul Ştirbey. Sala a fost decorată cu alb şi roz, pentru a se potrivi atât cu ideea de nuntă, cât şi cu cea de botez al unei fetiţe.

Imediat după nuntă au ieşit la iveală însă noi detalii despre eveniment.

Potrivit libertatea.ro, Oana Roman nu a ţinut prea mult la tradiţii, astfel că în noaptea nunţii vedeta nu a fost furată. Motivul? Chiar ea a precizat de la începutul petrecerii că nu se va lăsa furată, pentru că îşi doreşte să fie prezentă fiecare clipă alături de invitaţi.

Citeşte şi OANA ROMAN s-a căsătorit. Vezi cine i-a făcut CEA MAI FRUMOASĂ surpriză GALERIE FOTO