Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor: „Între pectoralii ăia ce ai, femeia bărbat bine?”

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa vedetelor din showbiz, deşi a fost dată în judecată din cauza cuvintelor adresate. O nouă postare pe reţelele de socializare a împărţit internetul în două. Unii se amuză foarte tare de ceea ce postează Zăvo, iar alţii consideră cu exagerează.

21 ian. 2021, 14:18
Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor: „Între pectoralii ăia ce ai, femeia bărbat bine?”
Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor. Cea mai recentă postare este despre Anda Adam, pe care o acuză că îşi modifică pozele foarte mult.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, pregătiți să devină părinți pentru prima dată. „Cât de curând. Copilul numărul 1 e pe vine”

Lasă photoshopul că nici nu te-am recunoscut. Noroc cu pectoralii… pardon sânii. Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă că ne e frică, femeia bărbat bine”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care Anda Adam lasă la vedere decolteul generos.

Oana Zăvoranu, o nouă postare despre Anda Adam

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor

Oana Zăvoranu o atacă pe Andreea Mantea. „ZERO. Lui Spayder Sâcâdâm îi plac bărbații însurați. Chiar dacă pe lângă faptul că le lasă soțiile fără soți, le lasă și copiii fără tați. Așa da adevărat caracter…zero. Alexandra era gravidă în 9 luni când ăsta a divorțat pentru Sâcâdâm de ea.

 Și asta acum apare pe la TV să vă dea exemplu de conduită și să vă rec]omande creme, ceaiuri, medicamente și tratamente…ăsta! Caracter zero barat!

Dar nu se șterg nici astea (fotografiile indecente cu Andreea Mantea, n.r.), nici bărbații căsătoriți cu soții însărcinate în luna a noua cu care nu s-a sfiit să se combine sau să îi pese că urmează să devină tați.

Citeşte şi: Vedetele Instagramului au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu. Reacția brunetei

O femeie serioasă pe care poți pune baza că are lucruri extrem de pertinente de zis, dat fiind ocupația ei de bază, judecând după poze de-astea care sunt cu duiumul (fotografii indecente cu Andreea Mantea, n.r.).

 Uite cine se dă acum mare doamnă și om de televiziune, vă ține predici despre moralitate, vă dă pilde și are dese accese de furie și isterie dacă cineva îndrăznețte să nu o asculte” a spus Oana Zăvoranu, despre Andreea Mantea, pe Instagramul său.