Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, pregătiți să devină părinți pentru prima dată. „Cât de curând. Copilul numărul 1 e pe vine”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt pregătiți să devină pentru prima dată părinți.

02 ian. 2021, 18:24
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, pregătiți să devină părinți pentru prima dată. „Cât de curând. Copilul numărul 1 e pe vine”

Chiar dacă Oana Zăvăranu a declarat în repetate rânduri că nu îi plac copiii și că nu și-a dorit niciodată să fie mamă, se pare că de când l-a întâlnit pe Alex s-a răzgândit complet în privința acestui aspect.

‘Nu iubesc copiii. Nu-i suport, pentru că mi se pare că o mare parte din copii sunt așa grinch, care se tăvălesc, țipă, bagă degetele în priză. Ăștia sunt copii educați (n.r. copiii unei prietene), frumoși, inteligenți și genul acesta de copii, da, îmi plac. Nu, nu sunt terorizați. Că dacă sunt terorizați că li se dă tot ce vor, cred că mulți copii și-ar dori să fie terorizați atunci’, a declarat Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

Actrița a spus, în urmă cu ceva vreme, că își dorește o mamă surogat pentru a nu fi nevoită să treacă prin chinurile sarcinii și corpul ei să sufere tot felul de modificări.

Alex Ashraf e dornic să devină tată cât mai curând. A spus că primul copil este deja plănuit, asta pentru că își dorește să aibă doi copii cu Oana.

‘Cum adică dacă ar fi să fie vreodată? Nu că dacă o să fie, o să fie! O să fie cât de curând’, a spus Alex.

„Copilul numărul 1 e pe vine. Nu are cum să vină acum, că nu poate Oana într-o lună să și nască.’, a mai spus Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează un cuplu de câțiva ani de zile și se înțeleg în continuare foarte bine.

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut’, a spus Oana Zăvoranu.

Citiți și Vedetele Instagramului au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu. Reacția brunetei