Oana Zăvoranu îl ameninţă pe PEPE: Îl DESFIINŢEZ! O să-i SPULBER viaţa

Oana Zăvoranu continuă să facă valuri după nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă şi l-a ameninţat pe cântăreţ că o să-i distrugă viaţa pentru faptul că "a sfidat-o" cu nunta.

RomaniaTV.net
24 iul. 2014, 10:53
Oana Zăvoranu îl ameninţă pe PEPE: Îl DESFIINŢEZ! O să-i SPULBER viaţa

Oana Zăvoranu este prezentă la toate emisiunile despre showbiz în ultimele zile şi în paginile tabloidelor cu fel de fel de dezvăluiri despre Pepe. Miercuri seară, fosta soţie a cântăreţului l-a ameninţat, într-o emisiune TV, că îi va spulbera viaţa cu dezvăluiri care îl vor face să piardă toată simpatia de care se bucură. Bruneta îl acuză că a fost un soţ violent şi susţine că s-a întâmplat să nu poată onora o invitaţie într-o emisiune TV, după ce acesta a bătut-o la beţie.

Oana este avidă de răzbunare după ce s-a considerat „sfidată” de nunta pe care fostul ei soţ a făcut-o pe 20 iulie cu Raluca, cu care este căsătorit civil de doi ani şi cu care are şi o fetiţă.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, DEZVĂLUIRI BOMBĂ. „Pepe a făcut orgii sexuale. Am filmări cu el, le pot arăta oricând”

„Acest individ va fi terminat din punct de vedere al imaginii. Până acum a fost joacă. Simt nevoia să spun adevărul. Tot. Îmi trebuie un tir de lămâi ca să îl înghit pe acest individ. În ultimele luni i-am trimis multe mesaje de pace. I-am spus că mi-e dor pur şi simplu să ne vorbim. Nu mi-a răspuns! A continuat să mă sfideze… cu nunta. El a vorbit şi eu am tăcut. Tot eu eram aia rea, aia infidelă… O să spun tot ce ştiu şi o să-i spulber viaţa frumoasă pe care crede că şi-a făcut-o. O să vedeţi cine e cu adevărat. El este un alt individ atunci când camerele nu sunt aprinse. (…) M-a sfidat şi m-a aruncat în derizoriu tot timpul. E implicat în toate nenorocirile care mi s-au întâmplat mie. O să vadă că ceea ce a construit pe suferinţă se va prăbuşi. O să suflu şi o să se prăbuşească acest castel de cărţi pe care şi l-a construit. Eu sunt naşa lui. A făcut o greşeală capitală. Nu m-a lăsat în pace. Trebuia să îşi vadă de manevrele lui, pe care le voi demonstra„, a ameninţat Oana Zăvoranu, la „Un Show Păcătos”.

Pepe n-o iartă pe Oana Zăvoranu. Avocaţii încep EXECUTAREA SILITĂ