Veste tristă pentru Oana Zăvoranu. Conturile şi bunurile ei sunt executate silit

Oana Zăvoranu a pierdut procesul în care este acuzată că şi-a trimis bunica la azil, iar după aceea nu ar mai fi plătit costurile lunare. Vedeta a fost dată în judecată pentru recuperarea datoriei, fiindu-i făcută și o sesizare la autoritatea tutelară.

RomaniaTV.net
16 mart. 2020, 06:16
Veste tristă pentru Oana Zăvoranu. Conturile şi bunurile ei sunt executate silit

Azilul unde a fost dusă bunica Oanei Zăvoranu este unul privat, în Buftea, iar costurile lunare nu sunt deloc de neglijat – 2.000 de lei, într-o primă fază, apoi 2.500 de lei.

Conducerea căminului de bătrâni a luat decizia de a o chema în judecată pe Oana Zăvoranu, pentru a recupera sumele pe care aceasta le datora, plus cheltuielile de judecată. Chiar dacă în primă fază, Oana Zăvoranu a câștigat lupta cu căminul de bătrâni, victoria a fost doar temporară, fiindcă vedeta a pierdut în apel, scrie Cancan.ro.

Potrivit sentinței, Oana Zăvoranu era obligată să plătească azilului de bătrâni suma de 15.000 lei, plus 3.067,5 lei reprezentând cheltuieli de judecată.

Citeşte şi Oana Zăvoranu a răbufnit după ce paparazzii i-au surprins iubitul cu altă femeie

”Tip soluție: Schimbat total. Soluția pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată. Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei sume de 15.ooo lei. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 3067,5 lei cheltuieli de judecată, din care 1.785 lei reprezintă onorariu avocațial și 1.282,5 lei reprezintă taxă judiciară de timbru fond și apel. Cu recurs în termen de 30 de zile de la pronunțare, cererea urmând a fi depusă la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”se arată în decizia magistraților.

Ce avere are de fapt Oana Zăvoranu, cât a moştenit de la mama sa

Averea Oanei Zăvoranu a suscitat tot timpul un viu interes, cu atât mai mult după moartea mamei sale Mărioara, în urmă cu patru ani.

Oana Zăvoranu Zăvoranu a moştenit toată averea mamei sale, una consistentă, care a ajutat-o să înceapă o serie de afaceri pe cont propriu, respectiv o clinică de sănătate și lansarea propriului parfum.

Într-o declaraţie la Agenţia VIP, Oana Zăvoranu a dezvăluit averea pe care a moştenir-o. „Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000 euro„, a spus Oana Zăvoranu.

Citeşte şi: Ştirea anului în showbiz. Oana Zăvoranu vrea să se împace cu Pepe. Mesajul bombă de Revelion

Între timp, Oana Zăvoranu și-a îndreptat, din nou, atenția către actorie. Bruneta joacă rolul Divei, în serialul Sacrificiul, ce în curând va avea premiera sezonului doi.

Mărioara Zăvoranu a avut o viaţă de telenovelă. A fost căsătorită de două ori cu doi bărbaţi puternici cu care a acumulat şi o avere impresionantă. Ea a fost măritată prima oară cu Ioan Bănicioiu, tatăl natural al Oanei, pe care l-a cunoscut la mare. Alături de acesta a reuşit să strângă o sumă frumoasă de bani, de care nu s-a bucurat mult timp. Ioan Bănicioiu a făcut o evaziune fiscală, statul confiscându-i şi ultimul leu.