Ofertă imbatabilă la Lidl. Produsul util de Crăciun care bate orice concurenţă la preţ

Lidl are în această săptămână o ofertă bogată de electrocasnice pentru bucătărie. Am făcut o selecție cu cele mai interesante dispozitive.

06 dec. 2022, 22:50
Ofertă imbatabilă la Lidl. Produsul util de Crăciun care bate orice concurenţă la preţ

Lidl are o ofertă bogată de electrocasnice de bucătărie de Sărbători. O mașină electrică de tocat carne este disponibilă la prețul de 249 de lei. În cutie sunt incluse trei discuri cu perforații de mărimi diferite: 7 mm, 5 mm și 3 mm. Setarea dispozitivului se face prin intermediul unui panou de tip soft touch. Mașina, cu putere de 350 W, poate prelucra maxim 1 kg de carne pe minut.

Totodată, un aparat de vidat este disponibil la prețul de 149 de lei. Pachetul include garnitură de schimb și diverse accesorii. Seturi de 25 de pungi (25 x 30 cm) sau 50 de pungi (15 x 25 cm) pentru vidat sunt disponibile separat la prețul de 30 de lei.

Aparatul de la Lidl care îţi va face Sărbătorile mai uşoare este la megaofertă. Top gadgeturi de neratat la raft în aceste zile
Un robot de bucătărie cu putere de 900 W poate fi cumpărat la prețul de 699 de lei. Dispozitivul include cântar integrat în castron și vine cu accesorii pentru frământare, amestecare, mixare și bătut.


Robotul de bucătărie disponibil în magazinele Lidl.
Lidl are în ofertă și cântare de bucătărie, la prețul de 35 de lei bucata. Unele modele au pe ele imagini de Sărbători. Cântarele suportă o greutate maximă de 5 kg, au ecrane LCD și funcționează cu baterii.

Produsul care se vinde pe bandă rulantă la Lidl. Are o super-reducere, iar românii se îngrămădesc să-l aibă pe masa de Crăciun
Găsiți, de asemenea, în magazinele Lidl un mărunțitor de 500 W. Pachetul include accesoriu pentru baterea smântânii. Aparatul are două trepte de viteză: 5.000 rotații/minut sau 6.300 rotații/minut. Dispozitivul costă 100 de lei. Toate aparatele Silvercrest Kitchen Tools prezentate beneficiază de garanție de 3 ani.

Ofertele cu care Lidl va da lovitura de Sărbători. Unele produse se pot rezerva online. Preţuri pentru toate buzunarele

Lidl România oferă clienților serviciul Click & Pick, disponibil în aplicația mobilă Lidl Plus în perioada 28 noiembrie – 15 decembrie,  prin care pot rezerva produse speciale de sărbători direct de pe telefon. Ulterior rezervării, clienții sunt informați prin e-mail cu privire la data la care pot fi ridicate produsele din magazinul selectat. În plus, clienții pot urmări statusul rezervării direct din aplicația Lidl Plus, în secțiunea „Detaliile Rezervării”.  Aceștia au la dispoziție 48 de ore pentru a-și prelua produsele, pe care le pot ridica pe baza numărului de rezervare disponibil în aplicație sau primit prin e-mail. Produsele pot fi achitate doar în magazinul selectat în aplicație ca punct de ridicare, scrie economica.net.

Ofertele cu care Lidl va da lovitura de Sărbători. Unele produse se pot rezerva online. Preţuri pentru toate buzunarele

Clienții pot rezerva prin acest serviciu, în limita stocului disponibil, șapte tipuri de produse specifice sărbătorilor de iarnă, și nu numai: Jamon Serrano Reserva din gama Deluxe (299 lei/buc.), Cutie Cadou din gama Deluxe (499 lei/buc.), jumătate de porc (14,90 lei/kg), set veselă 16 piese (499 lei/buc.), Robot multifuncțional de bucătărie (2199 lei/buc.), Birou cu înălțime reglabilă (599 lei/buc.) și brad natural de Crăciun Nordmann (129,99 lei/buc.). Odată rezervate, aceste produse pot fi ridicate din magazinul selectat pentru ridicare din aplicația Lidl Plus.

Lidl Plus este primul program digital de loializare al Lidl în România, ce include un card digital de fidelitate.

Vor fi cozi ca pe vremea lui Ceauşescu! Ce produse apar de luni în magazinele Lidl la preţuri de chilipir