Oferte de nerefuzat la Lidl! Lista cu cele mai avantajoase produse, extrem de utile pentru casă

Lidl continuă reducerile substanţiale și vine cu oferte de nerefuzat pentru clienții din toată țara. Astfel, începând de joi, românii vor putea găsi săptămâna aceasta în magazine o mulțime de produse utile, la prețuri foarte avantajoase.

27 feb. 2023, 18:24
Oferte de nerefuzat la Lidl! Lista cu cele mai avantajoase produse, extrem de utile pentru casă

Clienții Lidl pot profita în această săptămână de ofertele care sunt disponibile în toate magazine din toată țara.

Citiți și: Televizoarele ieftine la eMAG, reduceri colosale pentru multe gadgeturi la Lidl de luni!

Lidl a publicat catalogul cu gadgeturile pentru casă, care ajunge în magazine joi, pe 2 martie.

Un radio de bucătărie de la Silvercrest va fi disponibil la prețul de 149 de lei. Aparatul funcționează în frecvențele FM 87,5 – 108 MHz și poate memora 20 de posturi (10 DAB+ și 10 FM). De asemenea, radioul are un LCD cu intensitate luminoasă reglabilă în 3 trepte şi lumină de fundal, ceas sincronizat automat prin DAB+, dar și doi timpi de alarmă.

Începând de joi, în magazinele Lidl veți putea găsi un aspirator vertical, marca Silvercrest și va costa 449 de lei. Dispozitivul este de tehnologie modernă ciclon pentru aspirare, fără sac. Rezervorul pentru murdărie și praf are capacitate de 0,6 litri. Acumulatorul are capacitate de 2.500 mAh, iar încărcarea completă se face în maxim 5 ore. În cutie sunt incluse următoarele accesorii: perie pentru podea, perie pentru praf, duză pentru rosturi, tijă de aspirare din aluminiu, încărcător și suport pentru perete.

De asemenea, o altă ofertă intersantă este tabla combi 4-în-1, care poate fi cumpărată cu doar 49.99 lei. Este vorba despre o tablă pe care se poate scrie cu cretă, un panou din plută și un whiteboard. În pachet sunt incluse: un suport magnetic pentru cretă, un burete magnetic, doi magneți, două piuneze și trei cârlige metalice. Tabla 4-în-1 are dimensiunile 51 x 41 x 1,5 cm și va costa aproape 49,99 de lei.

Tot joi, iubitorii de jocuri vor găsi în magazinele Lidl o mulțime de produse și accesorii de gaming de la Silvercrest. Din ofertă vor face parte căști de gaming, un kit – care include mouse, tastatură și mousepad, dar și un ceas inedit.

Citiți și: Ce fructe pune Lidl pe raft? De unde provin majoritatea fructelor și legumelor vândute de marele lanț de magazine