Oferte inedite la Dedeman înainte de sărbători. Surprizele care te aşteaptă în toate magazinele din ţară

Dedeman vine cu o gamă largă de produse inedite de Crăciun. Casa ta va arăta mai bine cu accesoriile din oferta retailerului de pe piaţa locală de bricolaj.

08 dec. 2021, 08:44
Oferte inedite la Dedeman înainte de sărbători. Surprizele care te aşteaptă în toate magazinele din ţară

Oferte inedite la Dedeman înainte de sărbători. Retailerul de pe piaţa locală de bricolaj vine cu noi surprize pentru clienţii săi, chiar înainte de Crăciun.

Oferte inedite la Dedeman înainte de sărbători. Produsele cu care vei da lovitura de Crăciun

Profită de noile oferte de la Dedeman pentru a-ţi împobobi casa de Crăciun. O instalaţie cu 320 de led-uri albe, de 7 metri costă doar 99,90 de lei. Aceasta imită perfect ţurţurii de gheaţă. Dinstanţa dintre tubuir este de 1 metru. Instalaţia poate fi folosită atât în interior, cât şi în exterior. Aceasta beneficiază de  certificare IP44 pentru protecție la praf și apă.

Citeşte şi Alergia la bradul de Crăciun. Cum se manifestă şi ce soluţii există pentru ameliorarea simptomatologiei

De asemenea, un Moș Crăciun de 60 de centimetri care dansează costă 139 de lei. Un proiector laser marca Hoff costă 109 lei. Acesta are nouă funcţii care pot oferi diferite combinaţii între culoarile roşu şi verde. Acoperă o suprafaţă de 25 x 25 metri, iar cablul de alimentare al dispozitivului are o lungime de 1,5 metri. Proiectorul poate fi programat de la distanță, din telecomandă.

La un preţ imbatabil este disponibilă o ramură cu 16 LED-uri, marca Hoff. Aceasta are o înalăţime de 45 de centimetri şi costă 15,90 de lei. Funcţionează cu trei baterii AAA.

Impresionează-i pe cei dragi cu o curte decorată cu doi reni şi o sanie. Costă doar 189 de lei şi are 152 de LED-uri albe. Decorațiunea are dimensiunile 52 x 28 x 34 cm (renul) / 43 x 12 x 55 (sania) și are cablu de alimentare cu lungime de 5 metri.

Citeşte şi Lidl vine cu oferte bombă de Crăciun. Cumpără cele mai inedite cadouri la preţuri de nimic

Camionul de jucărie Black&Decker ar putea fi un cadou inedit pentru copii. Jucăria oferă mai multe variante de construcție datorită celor 60 de accesorii incluse: roți, șuruburi, piulițe, șurubelniță, trusă de scule etc. Sunt disponibile instrucțiuni simple pentru construirea camionului. Jucăria se află la promoţie şi costă 177 de lei, potrivit go4it.ro. 

Tot de la Black&Decker este disponibil un banc de lucru de jucărie, la prețul de 189 de lei. Ansamblul include 11 unelte și accesorii, precum: cheie, șurubelniță, cheie tubulară sau menghină. Vârsta recomandată pentru jucărie: 3 – 8 ani.