Orban îl critică pe primarul din Sângeorz-Băi care şi-a pedepsit fiica: „E împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”

Ludovic Orban a criticat, joi, comportamentul primarului din Sângeorz-Băi, precizând că "e un comportament împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ". 

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 13:28
Orban îl critică pe primarul din Sângeorz-Băi care şi-a pedepsit fiica: „E împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, joi, în judeţul Constanţa, cum comentează acţiunea primarului din Sângeorz Băi. Îniante de toate, premierul a precizat că Traian Ogâgău a fost primar PNL, dar nu candidează din partea PNL acum.

„Evident, că sunt împotriva, categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor şi cu atât mai mult faţă de un copoil. Dezavuez un astfel de comportament. E un comportamnt împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”, a afirmat Orban.

Citeşte şi: Primarul din Sângeorz-Băi, după apariţia noii înregistrări în care îşi umileşte fiica: Înregistrări făcute în studio, comandă politică

PNL Bistriţa-Năsăud se delimitează de primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi, anunţând că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea partidului.

„Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal. Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit”, a transmis PNL Bistriţa-Năsăud.

Citeşte şi: ANDPDCA intervine în cazul primarului care şi-a umilit fiica. PNL se dezice de candidatul la primăria din Sângeorz-Băi

Traian Ogâgău, primar al orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat, susținut de PNL, nu numai că şi-a umilit fiica, dar a și filmat în timp ce o pedepsește ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului.

În imagini se poate observa cum bărbatul și-a obligat fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, și cu mâinile deasupra capului. Totodată, copila este pusă să repete mai multe propoziții pe care tatăl ei i le spune. 

Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii (ANDPDCA) intervine în cazul primarului care şi-a umilit fiica şi cere sesizarea organelor de cercetare penală. De asemenea, PNL se dezice de candidatul la primăria din Sângiorz-Băi.