REPLICA lui Oreste. Jurnalistul o dă în judecată pe Elena Udrea: Întâlneşte un adversar destul de tare

Elena Udrea a prezentat, sâmbătă seara, mai multe documente însoţite de un bileţel galben, pe care susţine că le-a primit de la jurnalistul Oreste Teodorescu, în care acesta solicita o "finanţare". După acest episod, Oreste a declarat la România TV că luni o va da în judecată pe Elena Udrea.

07 feb. 2015, 20:36
REPLICA lui Oreste. Jurnalistul o dă în judecată pe Elena Udrea: Întâlneşte un adversar destul de tare

Jurnalistul Oreste Teodorescu a declarat, sâmbătă seara, la România TV, că luni o va acţiona în judecată pe Elena Udrea pentru declaraţiile pe care le-a făcut la B1 TV.

Dacă doamna Udrea poate proba afirmaţiile pe care le face, atunci va trebui să se apere în procesul pe care i-l voi intenta luni. Întâlneşte un adversar destul de tare, eu predau ceea ce încearcă ea să facă. Întâmplarea face că eu predau studenţilor un curs despre manipulare şi alte vicii de comunicare la o univeristate din Bucureşti. Diversiunea pe care o comite Elena Udrea este ca la carte„, a declarat Oreste Teodorescu.

CITEŞTE ŞI: Udrea: Am prieteni procurori, judecători care îmi spun că iau decizii ca urmare a presiunii făcute asupra lor

Jurnalistul a scris un mesaj pe Facebook, imediat după acuzaţiile pe care i le-a adus Elena Udrea:

Ce am inteles eu din marturisirile inculpatului Elena Udrea:

Inainte sa imi exprim parerea, dati-mi voie sa va prezint un pattern din logica domniei sale: Generalul Coldea care l-a sustinut pe Iohanis la prezidentiale, l-a pus pe Cocos sa-i dea 500.000 de euro lui Ghita, care, prin domnul Maior era sustinatorul principal al lui Ponta. Sotii Turcan, Rizea si cu mine, suntem ofiteri acoperiti si i-am cerut bani, pentru ca am atacat-o cu darzenie misogina. Ok, in aceasta seara, la B1 tv a afirmat ca i-am adus niste documente despre operatiunile financiare ale trustului intact, niste informatii despre o senatoare apropiata trustului si a aratat un biletel pe care scria Profesorul si 10.000. A afirmat ca a primit hartiile in plic si ca nu stie daca este scrisul meu. Pai daca l-a primit in plic, de unde stie ca este de la mine? Documentele prezentate sunt publice, au fost prezentate de Stelian Negrea si Dan Badea. Atunci, daca erau publice, de ce i-as mai fi cerut eu bani pe ele? A afirmat apoi, ca nu mi-a dat banii, iar eu din suparare am inceput s-o injur pe toate posturile…Logic, nu? In concluzie, luni o voi actiona in judecata!
Inteleg startegia domniei sale de a isi cauta niste aliati mediatici in trustul Intact, stiindu-se bine animozitatile dintre mine si Mircea Badea. Dar nu merge, ma pricep la diversiune, o studiez impreuna cu studentii…Incepe curatenia, razboiul este urat, dar merita cu prisosinta!
Update: Am inteles ca doamna Udrea a predat documentele publice de pe net, pe care i le-as fi dat eu, cerandu-i ca un ingrat 10 000, iar presedintele le-a predat la DNA. Astfel, in logica de fier a doamnei Udrea, eu sunt informatorul DNA, prin ex presedintele Romaniei. Sunt cam tare, nu?„.

Citeşte şi: Oreste: Elena Udrea este o INTERLOPĂ