Paleologu a plecat de la şedinţa Colegiului Director PDL: Nu demisionez

Vicepreşedintele PDL Theodor Plaeologu a plecat, joi, de la şedinţa Colegiului director al formaţiunii, înainte de terminarea acesteia, declarând că nu a demisionat din conducerea partidului şi că nu are păreri în legătură cu organizarea unui congres extraordinar.

RomaniaTV.net
14 iun. 2012, 13:36
Paleologu a plecat de la şedinţa Colegiului Director PDL: Nu demisionez

Întrebat dacă a demisionat din conducerea PDL, Paleologu a spus: „Nu. Plec pentru că am un curs”.

Întrebat dacă în Colegiul director se va da vreun vot în legătură cu organizarea unui congres extraordinar, Paleologu a răspuns: „Este şi aceasta o variantă de lucru”.

El a adăugat că nu are păreri în legătură cu situaţia din PDL. „Nu am păreri, sunt unul dintre cei care au avut un rezultat care pe mine nu mă satisface”.

Liderul organizaţiei PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan, a anunţat, joi, în şedinţa Colegiului Director, că îşi dă demisia din funcţia de vicepreşedinte al partidului şi propune o conducere interimară a partidului care să fie asigurată de o echipă de parlamentari de Bucureşti, au precizat surse din PDL.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Ştefan a motivat această propunere cu faptul că parlamentarii de Bucureşti sunt mai liberi şi nu trebuie să se deplaseze din teritoriu.

Sursele menţionate au mai spus că la începutul şedinţei Colegiului Director preşedintele PDL, Emil Boc, şi şeful campaniei electorale a partidului, Vasile Blaga, au prezentat situaţia din PDL şi rezultatul alegerilor, iar apoi mai mulţi lideri de organizaţie s-au înscris la cuvânt pentru a-şi expune punctele de vedere.