Patru minore au omorât o altă fată într-un hypermarket, în SUA. Oroarea a fost transmisă live, pe Facebook

Oroare fără margini în Statele Unite. O tânără de 15 ani a fost omorâtă fără milă în incinta unui hypermarket din Louisiana, de patru minore cu vârste într 12 şi 14 ani.

27 ian. 2021, 13:01
Patru minore au omorât o altă fată într-un hypermarket, în SUA. Oroarea a fost transmisă live, pe Facebook

Patru minore cu vârste de 12 şi 14 ani au omorât o altă fată într-un hypermarket. Mai mult decât atât, întreaga oroare a fost filmată şi transmisă live, pe Facebook.

Patru minore cu vârste de 12 şi 14 ani au omorât o altă fată într-un hypermarket. Cum s-a  petrecut întreaga tragedie

Criminalele, ce au vârste cuprinse între 12 și 14 ani, au fost arestate weekendula cesta după ce au omorât fără milă o altă adolescentă într-un hypermarket din Lake Charles, Louisiana, potrivit unei postări de Facebook făcută duminică de către șeriful Calcasieu Parish’s Office.

Minorele ar fi folosit un cuţit pe care îl furaseră special dintr-un magazin. De altfel, una dintre ele a filmat toată scena şi a transmis-o live. În videoclip aaceasta apare ţinând un cuţit în mână în timp ce se îndrepta către victimă.

O altă suspectă a fost filmată în timp ce striga „Tocmai ce am înjunghiat pe cineva, tocmai ce am înfipt cuţitul în inima ei. Nu ne pasă!”

Crima a fost filmată şi transmisă live pe reţelele de socializare, astfel încât nu par să existe remuşcări. A fost foarte greu să vedem cum fete de 12, 13, 14 ani au acţionat astfel şi noi, ca societate, nu putem tolera acest lucru. Nu putem lăsa astfel de incidente să devină o ciumă asupra comunităţii”. A declarat Tony Mancus, şeriful Parohiei Calcasieu, condmnând violenţa într-un interviu televizat.

Mancus a făcut de altfel şi o pledoarie către părinți, îndemnându-i la „preluarea controlului” asupra copiilor lor, citând de asemenea incidente similare petrecute în ultimele luni.

„Este a treia crimă din ultimele 6 luni care implică minori cu vârste între 11 şi 16 ani. Provin din toate mediile, toate rasele. Simt că avem o problemă în comunitatea noastră pe care va trebui să o înfruntăm. Nu este un lucru pe care noi îl putem proteja. Este o chestiune ce ţine de poliţie şi o problemă pentru părinţi”, a adăugat el.

Anchetatorii nu au dezvăluit încă un posibil motiv al atacului, dar cred că incidentul a fost început la un cinematograf din apropiere. Numele victimei şi al agresoarelor nu au fost făcute publice.

Citeşte şi: Dublă crimă înfiorătoare la Bihor. Doi bătrâni au fost găsiţi dezbrăcaţi cu gâturile tăiate. Localnicii sunt îngroziţi!