Pe cine acuză Ioana Dichiseanu de moartea tatălui său: „Sper să nu doarmă bine noaptea”

La un an de la moartea lui Ion Dichiseanu, fiica fostului mare artist a lansat acuzații grave. Ioana nu mai are încredere în sistemul medical. Ea susține că regretatul actor a murit din cauza unui medic. 

14 mai 2022, 23:32
Pe cine acuză Ioana Dichiseanu de moartea tatălui său: „Sper să nu doarmă bine noaptea”

Ioana Dichiseanu este ferm convinsă că în cazul morții tatălui este vorba despre malpraxis. Astfel, la un moment dat i-au trecut prin minte chiar gânduri cu privire la fapte extreme.

„Nu mă voi împăca niciodată cu ceea ce s-a întâmplat la spital, şi cred că nu mă voi împăca niciodată. Adică, i-am spus şi mamei, dacă nu ar fi existat acest copil şi dacă nu aş fi fost un bun creştin, mi-aş fi făcut dreptate cu mâna mea.

Să ştii că un om chiar a suferit, a pătimit şi a murit din cauza altuiva, e ca la un accident de maşină. În momentul în care tu loveşti pe cineva pe trecerea de pietoni, e o crimă, nu? Dar, până la ajunge la un anumit verdict, se întruneşte o comisie, care e formată tot din medici”, a declarat Ioana Dichiseanu.

 

Fiica lui Ion Dichiseanu: „Sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea”

 

Fiica lui Ioana Dichiseanu încă nu poate dormi liniștită, știind cum a murit tatăl său. Totodată, ea speră ca medicul responsabil de moartea marelui actor să se odihnească la fel de greu.

„M-am lăsat păgubaşă, pentru că ar fi însemnat o procedură cu totul şi cu totul dureroasă şi pe care nu aş fi vrut să o fac, şi atunci am spus că mai bine nu, îl las să se odihnească, şi până la urmă nu vreau ca el să rămână aşa în amintirea oamenilor. Să stau prin procese… Dar nu, împăcată nu sunt. Şi sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea”, a declarat Ioana Dichiseanu, într-un interviu pentru Antena 3.

Marele actor Ion Dichiseanu a murit, pe 20 mai, la vârsta de 87 de ani, după ce a stat internat timp de mai multe luni la Spitalul Floreasca din Bucureşti.


loading...
Partenerii noștri